dinsdag 21 maart 2023
23.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

RZW biedt verontschuldiging aan familie

lees ook ...

VHP-hoofdbestuur dringt bij president aan op opvoeren commun...

Het hoofdbestuur van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) heeft bij president Chandrikapersad Santokhi aangedrongen op meer communicatie met de samenleving. Dit gebeurde tijdens een voorbereide...

Onlangs heeft een covid-19 patiënt kans gezien om te ontsnappen uit het Regionaal Ziekenhuis Wanica. John L zoals de patiënt wordt genoemd in de mediaberichten werd levenloos teruggevonden door familie op een stuk zwampgebied dichtbij het ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft zijn welgemeende deelneming betuigd aan de familie.

Het ziekenhuis heeft een bepaalde verklaring gegeven aan de pers voor het gebeurde. Onderzoek en ander meer recente rapportage heeft een ander dimensie gegeven aan zaken. Het blijkt dat de politie, militairen en de bewaking het zwampgebied nabij het ziekenhuis niet hebben doorzocht. De ontdekking van het ontzielde lichaam is het resultaat van inspanningen van de familie. De protocollen van het ziekenhuis zijn nu aangescherpt.

De directie brengt namens het ziekenhuis, tot uitdrukking, waarde te hechten aan de juistheid van de feiten en aanvulling met dit bericht, waar nodig. Het Ziekenhuis betreurt de gebeurtenissen en wenst de nabestaanden sterkte toe. Verder  hoopt men op een waardige maatschappelijke herinnering en gedenken van de overledene.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRZW biedt verontschuldiging aan familie