maandag 27 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

RVM doneert aan SU-AID

lees ook ...

Tjin Liep Sie: geen andere keus dan Bouterse op te pakken

In verband met de uitvoering van de veroordeling van voormalig president Desie Bouterse zei veiligheidsadviseur Tjin Liep Sie van president Santokhi vandaag, dat de veiligheidsdiensten bij machte zijn...

Net na aanvang van de vergadering van de Raad van Ministers (RvM) op het kabinet van de Vice-President op 24 november jongstleden, ging de Su-Aid box rond die enthousiast werd ontvangen. De inhoud van de Su Aid donatiebox is dit jaar voor de Nier Stichting Suriname, ter uitbreiding en renovatie van het Nationaal Nierdialyse Centrum (NNC) aan de Henck Arronstraat.

Minister van Financiën, Armand Achaibersing, deed namens alle ministers een geldbedrag in de box. Vice-President (VP) Brunswijk doneerde een bedrag in Amerikaanse Dollars namens alle RvM-leden, President Chandrikapersad Santokhi en zichzelf.

De Su Aid box werd door Lesly Danradj overhandigd aan de VP. Op deze manier levert hij zijn bijdrage aan deze promo, die als slogan heeft ‘Gi wan anu’. Hij vertelde dat de donatie box elke week aan een bekende Surinamer wordt gegeven om donaties op te halen. Zijn keus viel op de VP, omdat hij weet dat de VP een heel sociaal voelend mens is.

Danradj gaf aan dat het Nationaal Nierdialyse Centrum (NNC) in slechte staat verkeerd. Renovatie van de gebouwen is van groot belang, om de juiste patiëntenzorg te kunnen bieden. De Nier Stichting Suriname (NSS) werkt samen met Stichting Su Aid. Ze hopen een groot deel van van de kosten voor renovatie van het NCC te kunnen dekken met de opgehaalde donaties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRVM doneert aan SU-AID