maandag 8 augustus 2022
27.7 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
4
(3)

Rusland weer NPS-voorzitter

lees ook ...

Armoedegrens in Suriname vastgesteld op SRD 3.365

De armoedegrens in Suriname is per december 2021 vastgesteld op SRD 3.365 voor een volwassene. Dit is vastgesteld door de in juli vorig jaar ingestelde multidisciplinaire werkgroep inzake armoedebestu...

Gregory Rusland mag de Nationale Partij Suriname (NPS) verder leiden. Hij is gisteren bij een bestuursverkiezing herkozen tot voorzitter. Er was maar een lijst ingediend. Het gekozen bestuur zit aan voor vijf jaar. Ook het congresbestuur, onder leiding van Danielle Beeldsnijder heeft mandaat gekregen voor vijf jaar. Alle 11 afdelingen van de groene partij hebben in een motie hun tevredenheid uitgesproken over de wijze waarop het hoofd- en congresbestuur hun werkzaamheden hebben uitgevoerd.

De afdelingen hebben het nieuwe hoofd- en congresbestuur opgeroepen om de partij verder tot grotere hoogten te brengen. Het doel is om nog een grotere bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het land.

De afdelingen ondersteunen de oproep de voorzitter van het hoofdbestuur volledig op om de gelederen te sluiten. Eenieder wordt opgeroepen hiertoe ter verdere glorie van de NPS en Suriname.

Het nieuwe hoofdbestuur bestaat uit de leden Gregory Rusland, Jerrel Pawiroredjo, Patricia Etnel, Dorothy Hoever, Hesdy Pigot, Irshaad Fatehmahomed, Roseline Daan, Man Lau Sie, Ronny Oemar, Monique Sowidjojo, Sharisa Kensmil, Haroen Daha, Saskia Nahar, Michel Felisi en Rodney Revales.

In het congresbestuur hebben zitting Danielle Beeldsnijder, Rugia Bergraaf, Sjachnaz Pengel, Dayanand Dwarka, Mario Vermeer, Rachele Giddings en Hans Breeveld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRusland weer NPS-voorzitter