maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
4
(3)

Rusland weer NPS-voorzitter

lees ook ...

Project dataverzameling onderwijsgegevens

Minister Marie Levens van  Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft op woensdag 30 november jongstleden een project gelanceerd in het CeNaSu gebouw, ter verbetering van het 'Education Managemen...

Gregory Rusland mag de Nationale Partij Suriname (NPS) verder leiden. Hij is gisteren bij een bestuursverkiezing herkozen tot voorzitter. Er was maar een lijst ingediend. Het gekozen bestuur zit aan voor vijf jaar. Ook het congresbestuur, onder leiding van Danielle Beeldsnijder heeft mandaat gekregen voor vijf jaar. Alle 11 afdelingen van de groene partij hebben in een motie hun tevredenheid uitgesproken over de wijze waarop het hoofd- en congresbestuur hun werkzaamheden hebben uitgevoerd.

De afdelingen hebben het nieuwe hoofd- en congresbestuur opgeroepen om de partij verder tot grotere hoogten te brengen. Het doel is om nog een grotere bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het land.

De afdelingen ondersteunen de oproep de voorzitter van het hoofdbestuur volledig op om de gelederen te sluiten. Eenieder wordt opgeroepen hiertoe ter verdere glorie van de NPS en Suriname.

Het nieuwe hoofdbestuur bestaat uit de leden Gregory Rusland, Jerrel Pawiroredjo, Patricia Etnel, Dorothy Hoever, Hesdy Pigot, Irshaad Fatehmahomed, Roseline Daan, Man Lau Sie, Ronny Oemar, Monique Sowidjojo, Sharisa Kensmil, Haroen Daha, Saskia Nahar, Michel Felisi en Rodney Revales.

In het congresbestuur hebben zitting Danielle Beeldsnijder, Rugia Bergraaf, Sjachnaz Pengel, Dayanand Dwarka, Mario Vermeer, Rachele Giddings en Hans Breeveld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRusland weer NPS-voorzitter