zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
5
(1)

Ruim half miljoen US-dollar steun aan Covid-19 spullen voor AZP

lees ook ...

President Santokhi waarschuwt tegen schijnwelvaart

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen (APB) in De Nationale Assemblee op maandag 27 november benadrukte president Chandrikapersad Santokhi dat de regering geen voorstander is van schijnwelvaart....

Newmont  heeft woensdag Covid-19 bestrijdingsartikelen ter waarde van 492.107 US-dollar geschonken aan AZP. Shirley Sowma-Sumter, directeur Externe Relaties van Newmont Suriname zei het volgende: “We zijn ervan overtuigd, dat  we met deze donatie in staat zullen zijn om de onbekende ontwikkelingen in de juiste richting aan te sturen, waardoor we de pandemie kunnen helpen bestrijden.” Het is de eerste donatie voor 2022.

De donatie bestond uit maskers, brillen en handschoenen. Dankbaar was medisch directeur Lindy Liauw-Kie Fa van het AZP. Zij benadrukte dat de donatie goed zal worden gebruikt. “Elke donatie is van harte welkom”, benadrukte zij.

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is in het verleden vaker ondersteund door de multinational. Sowma-Sumter onderstreepte dat de ziekenhuizen voldoende ondersteund moeten worden in de strijd tegen Covid-19, zelfs  als de ontwikkeling van het coronavirus voor dit jaar onbekend is, zoals nu.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRuim half miljoen US-dollar steun aan Covid-19 spullen voor AZP