woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
5
(1)

Ruim half miljoen US-dollar steun aan Covid-19 spullen voor AZP

lees ook ...

Alertheid in Suriname: Toename kinderen met koorts, braken, ...

Het ministerie van Volksgezondheid vraagt de samenleving om alert te zijn als kinderen koorts, braken of diarree hebben. De leiding van het ministerie is door kinderartsen gerapporteerd dat er op de S...

Newmont  heeft woensdag Covid-19 bestrijdingsartikelen ter waarde van 492.107 US-dollar geschonken aan AZP. Shirley Sowma-Sumter, directeur Externe Relaties van Newmont Suriname zei het volgende: “We zijn ervan overtuigd, dat  we met deze donatie in staat zullen zijn om de onbekende ontwikkelingen in de juiste richting aan te sturen, waardoor we de pandemie kunnen helpen bestrijden.” Het is de eerste donatie voor 2022.

De donatie bestond uit maskers, brillen en handschoenen. Dankbaar was medisch directeur Lindy Liauw-Kie Fa van het AZP. Zij benadrukte dat de donatie goed zal worden gebruikt. “Elke donatie is van harte welkom”, benadrukte zij.

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is in het verleden vaker ondersteund door de multinational. Sowma-Sumter onderstreepte dat de ziekenhuizen voldoende ondersteund moeten worden in de strijd tegen Covid-19, zelfs  als de ontwikkeling van het coronavirus voor dit jaar onbekend is, zoals nu.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRuim half miljoen US-dollar steun aan Covid-19 spullen voor AZP