dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
4
(1)

Ruim 800 gevaccineerden bij drive-thru de Olifant; te weinig ‘blakasma’

lees ook ...

34ste tussentijdse Staatshoofden vergadering CARICOM

De 34ste tussentijdse staatshoofdenvergadering van de CARICOM werd gehouden op woensdag 15 maart jongstleden. President Chandrikapersad Santokhi nam virtueel deel aan deze vergadering. Tijdens de v...

Het vaccinatieproject bij de Olifant, het partijcentrum van de VHP, is goed verlopen. Coördinator Maaltie Sardjoe is zeer tevreden, want de opkomst was buiten verwachting. Op de eerste dag zijn er ruim 800 burgers gevaccineerd. VHP-topper Stanley Dijksteel is wel enigszins bezorgd, omdat te weinig ‘blakasma’ een prik nemen tegen het Covid-19-virus. Hij blijft vooral deze groep bemoedigen om het vaccin te nemen.

President Chan Santokhi zou ook aanwezig zijn in het partijcentrum, maar heeft afgezegd. Hij werd vertegenwoordigd door de districtscommissarissen van Paramaribo Ricardo Bhola en Fulgence Javinde. Hoewel de president niet aanwezig was, is hij na verkregen informatie, tevreden over het verloop van de eerste vaccinatiedag.

Er waren al om 8 uur gistermorgen lange rijen voertuigen. Ook personen die te voet, op de fiets of bromfiets zijn langs geweest werden geholpen. Er was ook voor hun een observatieplek na de prik. Vandaag wordt er weer gevaccineerd in de Olifant. Burgers kunnen tussen 8 uur en 16.00 uur langsgaan.

Er zijn gisteren zes personen overleden aan het coronavirus. Het aantal doden, vanaf maart vorig jaar, staat op 499. Verder zijn er ook 149 besmettingen erbij gekomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRuim 800 gevaccineerden bij drive-thru de Olifant; te weinig 'blakasma'