zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Ruben Ravenberg is volgende SBB directeur

lees ook ...

VOS 81 jaar

Op 1 december aanstaande bestaat de Vereniging van Officiers Sociëteit (VOS) 81 jaar. De organisatie is van plan om dit heuglijke feit niet ongemerkt te laten voorbij gaan. Er is een reeks activiteite...

De huidige directeur bij de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB), Stanley Betterson heeft enkele weken geleden te kennen gegeven dat hij deze functie om persoonlijke redenen niet langer kan vervullen. Uit betrouwbare bronnen heeft de Ware Tijd achterhaald dat Abop-topper Ruben Ravenberg zijn taak zal overnemen. Betterson wil nu volledig aandacht besteden aan de advocatuur.

Volgens de informatie zal Ravenberg vanaf 1 januari 2024 officieel in dienst treden. Het besluit is al goedgekeurd door de Raad van ministers. Ravenberg zal in de tussentijd worden ingewerkt. Hij is nu lid van de Raad van toezicht bij de Centrale bank van Suriname (CBvS) en lid van Raad van commissarissen bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij. Bij de Centrale Bank is dit zijn laatste zittingstermijn.

De Abop-er heeft ook eerder topfuncties bekleed bij de Surinaamsche Waterleidingmaatschappij en bij het staatsbedrijf Sail. Ravenberg was niet te bereiken voor commentaar.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRuben Ravenberg is volgende SBB directeur