zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
5
(1)

Service Stations Roy Boedhoe Enterprise open

lees ook ...

Vliegertijd vergroot kans op elektriciteitsstoringen

De grote droge tijd en vakantie staan voor de deur. Dit is dan ook de tijd dat de jeugd in groten getale in verschillende buurten vliegers zullen oplaten. De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) merkt...

 

Alle servicestations van Roy Boedhoe Enterprise zijn landelijk normaal open. De directeur heeft dit gegarandeerd in een persoonlijk overleg met minister Saskia Walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie.

Roy Boedhoe, directeur, van Roy Boedhoe Enterprise, garandeert dat al zijn servicestations landelijk normaal openblijven. Dit heeft hij in een persoonlijk overleg met minister Saskia Walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie afgesproken.

De sevicestations zijn volledig bevoorraad. Er is zowel voldoende diesel als gasoline beschikbaar voor iedereen. Hamsteren is overbodig.

Minister Walden stelt dat bij normaal verbruik van gasoline, iedere consument voldoende zal hebben. Momenteel wordt er met de oliemaatschappijen samengewerkt naar een oplossing voor voorfinanciering van de subsidie op brandstof. Het is een vraagstuk tussen de oliemaatschappijen en de overheid, niet andersom.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameService Stations Roy Boedhoe Enterprise open