dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(1)

Service Stations Roy Boedhoe Enterprise open

lees ook ...

Visit by Helena Konig, a prominent EU official

President Chandrikapersad Santokhi received a courtesy call from Helena Konig, Deputy Secretary-General of the European External Action Service (EEAS) for Economic and Global Affairs. The United State...

 

Alle servicestations van Roy Boedhoe Enterprise zijn landelijk normaal open. De directeur heeft dit gegarandeerd in een persoonlijk overleg met minister Saskia Walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie.

Roy Boedhoe, directeur, van Roy Boedhoe Enterprise, garandeert dat al zijn servicestations landelijk normaal openblijven. Dit heeft hij in een persoonlijk overleg met minister Saskia Walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie afgesproken.

De sevicestations zijn volledig bevoorraad. Er is zowel voldoende diesel als gasoline beschikbaar voor iedereen. Hamsteren is overbodig.

Minister Walden stelt dat bij normaal verbruik van gasoline, iedere consument voldoende zal hebben. Momenteel wordt er met de oliemaatschappijen samengewerkt naar een oplossing voor voorfinanciering van de subsidie op brandstof. Het is een vraagstuk tussen de oliemaatschappijen en de overheid, niet andersom.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameService Stations Roy Boedhoe Enterprise open