zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Rovers in Coronie opgepakt en opgesloten

lees ook ...

Openbaar Ministerie gaat samenwerken met Conservation Intern...

Met de ondertekening van het memorandum of Understanding zullen het Openbaar Ministerie (OM) en Conservation Internationale (CIS) samenwerken aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen van Suri...

De 40-jarige verdachte Orlando S. alias Blakka en zijn 28-jarige kompaan Vijay L. zijn in de vroege ochtend van dinsdag 10 januari, respectievelijk aan de J.S.P. Kraagweg en de Jozef Schoenmanstraat in het district Coronie aangehouden door de politie van het Cocosdistrict. 

De politie van Friendship werd telefonisch in kennis gesteld van een roofmelding aan de Koffiemakkastraat in het district Coronie. Bij aankomst van de wetsdienaren op het adres troffen zij de benadeelde R.P. aan. Naar zeggen van de aangeefster hadden twee manspersonen een raam van haar woning open geforceerd en zich toegang verschaft tot haar huis. Daarbij bedreigden en mishandelden de twee verdachten haar met twee scherpe voorwerpen.

De vrouw klaagde van pijn aan haar hals, aangezien zij was gewurgd door één van de verdachten. Na de daad verliet het tweetal de plek met medeneming van twee mobiele telefoontoestellen. De politie spoorde de verdachten op, die kort na hun daad in de boeien werden geslagen. De mobiele telefoontoestellen zijn bij de aanhouding op de verdachte Vijay terug gevonden.

Het tweetal werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRovers in Coronie opgepakt en opgesloten