dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

Rotary Governor District 7030 doet Suriname aan

lees ook ...

Korps Militaire Politie heeft nieuwe leiding

Het Korps Militaire Politie (MP) heeft een nieuwe leiding. Majoor Roy Samuels heeft bij het Korps Militaire Politie (MP) de leiding overgenomen. Hij volgt overste Petrus Wasimin op als commandant bij ...

Rotary Governor District 7030, Leslie Ramdhanny, bracht op dinsdag 07 februari jongstleden een bezoek aan president Santokhi. De vier Surinaamse Rotaryclubs bij wie de District Governor op bezoek is, vallen ook onder District 7030.

Ramdhanny sprak vol lof over het feit dat Suriname één van de drie landen in de wereld is, die een negatieve koolstof uitstoot heeft. De Rotaryclubs werken samen ter bescherming van het milieu en verbetering van het leven. In dat kader organiseren de verschillende Rotaryclubs activiteiten om de mensen bewust te maken van de belangrijkheid van het milieu en de bescherming daarvan.

Leslie Ramdhanny ziet daar een taak weggelegd voor de overheid, om door middel van wet- en regelgeving zorg te dragen voor de bescherming van het milieu. De Rotaryclubs gaan aan de basis te werk, door op scholen voorlichting te geven over het scheiden van afval, de zorg voor het milieu alsook het planten. De District Governor gaf aan dat het goed is als dit aansluit op het curriculum van het onderwijs.

Hij mocht op een school een plant in de grond stoppen, wat hij een mooi initiatief vond. “Hierdoor leer je de kinderen op jonge leeftijd planten en zorg te dragen voor voedselzekerheid, voedselveiligheid en continuïteit”, gaf Ramdhanny aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRotary Governor District 7030 doet Suriname aan