donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

ROS organiseert sportactiviteiten in de vakantie

lees ook ...

Koersen omlaag: CBvS deelt driemaal daags koersen via websit...

De Centrale Bank van Suriname publiceert driemaal per dag wisselkoersen op haar website, zoals aangegeven op haar sociale mediakanaal. De bank benadrukt dat zij de wisselkoersen niet...

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport organiseert sport activiteiten  in de vakantie. Naar zeggen van onderdirecteur Ramon Apoetiti van het onderdirectoraat Recreatie en Sport, zullen op diverse sportcentra, activiteiten georganiseerd worden waar kinderen op een verantwoord en creatief zullen worden bezig gehouden.

De kinderen hoeven zich niet op straat op te houden, maar kunnen iets bijleren in de sportcentra, zegt de Onderdirecteur. Er zijn 50 sportcentra’s geïdentificeerd waar de activiteiten gehouden zullen worden. De activiteiten beginnen op 06 september en zullen 03 weken duren. De sportdagen zijn drie dagen in de week (elke dinsdag tot en met donderdag).

De takken van sport die uitgeoefend zullen worden zijn voetbal, volleybal, basketbal, atletiek, dammen en recreatie spelen. Registratie vindt plaats op de centra zelf. De registraties worden beperkt gehouden, omdat het aantal sportleiders niet veel zijn. De kinderen zullen per sportleider worden ingedeeld.

Er zal ook gelet worden op de sport waarin het kind uitblinkt, waarna zo’n kind overgedragen zal worden aan een bestaande sportschool zodat het kind zich verder ontwikkeld op het gebied van Sport.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameROS organiseert sportactiviteiten in de vakantie