vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ros en Para sportbond gaan de sporttalenten in Para ontwikkelen

lees ook ...

EZ lanceert KMO-roadshow ter versterking van Surinaamse econ...

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) zet zich in voor de versterking van de kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) in Suriname door het bevordere...

Het directoraat sport van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) en de Para Sport Bond gaan binnenkort werken aan het ontwikkelen van de sporttalenten in het district Para. Dit werd besproken tijdens een onderhoud van de Para Sport Bond onder voorzitterschap van Joel Panka en de minister van ROS, Gracia Emanuël.

Panka was vergezeld door de ondervoorzitter Theo Pengel. De voorzitter deed ook een beroep op de minister om haar invloed aan te wenden om gedaan te krijgen dat de sportfaciliteiten van de bond een onderhoudsbeurt krijgen en dat er wat sportattributen vanuit het directoraat sportzaken beschikbaar worden gesteld ten behoeve van de Paranen om actiever te zijn in het sportgebeuren.

De voorzitter gaf aan dat de organisatie ondersteuning nodig heeft om de jeugd nuttig bezig te houden met naschoolse activiteiten. De minister gaf aan het zeer op prijs te stellen dat de organisatie hiervoor contact heeft gezocht met het ministerie. Dit is een voorbeeld van de nieuwe aanpak van de sport decentralisatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRos en Para sportbond gaan de sporttalenten in Para ontwikkelen