dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Ros en Para sportbond gaan de sporttalenten in Para ontwikkelen

lees ook ...

Jongere broer vicepresident Brunswijk nu directeur EBS

Leo Brunswijk, de jongere broer van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, is vanaf woensdag de nieuwe directeur van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Dit is gebeurd tijdens een Algemene Vergaderin...

Het directoraat sport van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) en de Para Sport Bond gaan binnenkort werken aan het ontwikkelen van de sporttalenten in het district Para. Dit werd besproken tijdens een onderhoud van de Para Sport Bond onder voorzitterschap van Joel Panka en de minister van ROS, Gracia Emanuël.

Panka was vergezeld door de ondervoorzitter Theo Pengel. De voorzitter deed ook een beroep op de minister om haar invloed aan te wenden om gedaan te krijgen dat de sportfaciliteiten van de bond een onderhoudsbeurt krijgen en dat er wat sportattributen vanuit het directoraat sportzaken beschikbaar worden gesteld ten behoeve van de Paranen om actiever te zijn in het sportgebeuren.

De voorzitter gaf aan dat de organisatie ondersteuning nodig heeft om de jeugd nuttig bezig te houden met naschoolse activiteiten. De minister gaf aan het zeer op prijs te stellen dat de organisatie hiervoor contact heeft gezocht met het ministerie. Dit is een voorbeeld van de nieuwe aanpak van de sport decentralisatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRos en Para sportbond gaan de sporttalenten in Para ontwikkelen