dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

ROS bevordert actieve levensstijl met succesvolle trimloop

lees ook ...

NPS start dialoog met gemeenschap voor verkiezingen 2025

De Nationale Partij Suriname (NPS) is actief bezig om haar nieuwe visie en strategieën voor de verkiezingen van 25 mei 2025 te delen met de samenleving. In dit kader organiseert de partij, samen met h...

Het Onderdirectoraat Recreatie en Sport (R&S) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft op 27 april met succes de tweede editie van de 5 km wandel- en trimloop georganiseerd. Bijna 50 enthousiaste deelnemers namen deel aan het evenement, dat startte en eindigde bij het hoofdkantoor van het ministerie.

Onderdirecteur Ramom Apoetiti benadrukte het belang van het sportbeleid van het ministerie, dat gericht is op het bevorderen van een gezonde levensstijl en het verhogen van de productiviteit van Surinamers door middel van sport-, recreatie- en bewegingsactiviteiten.

Dit initiatief is ontworpen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Het ministerie zal nationaal diverse projecten en programma’s uitvoeren, waaronder buurtsportontwikkeling, schoolsport, talentidentificatie en -ontwikkeling, en topsport, als onderdeel van het jaarlijkse sportschema.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameROS bevordert actieve levensstijl met succesvolle trimloop