dinsdag 19 maart 2024
25 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
5
(3)

Roosveld voelt zich niet meer happy in rol als woordvoerder president

lees ook ...

Bronto benadrukt belang religieuze vrijheid bij zitting Zeve...

Bij de vierjaarlijkse zitting van de Zevende-dags Adventisten, die gisteren plaatsvond, benadrukte minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken het belang van het voorko...

Alven Roosveld, die binnenkort opstapt als woordvoerder van president Chandrikapersad Santokhi, zal ondanks zijn vertrek het staatshoofd blijven ondersteunen. Wanneer hij officieel woordvoerder af is, is voor hem nog niet bekend. Het besluit daarover laat hij over aan wie hem zal opvolgen. Er is een tijdspad uitgezet, beweert hij.

Hoewel hij vermoedt wie zijn opvolger wordt, zal hij uit egards naar de persoon toe, de naam nog niet prijsgeven. Roosveld zegt in gesprek met ABC News, dat hij zich onder de huidige omstandigheden niet ‘happy’ voelt in de rol als woordvoerder van het staatshoofd.

Er zijn verschillende mensen die het beleid uitmaken, merkte hij wel op. Roosveld legt uit dat hij zijn zienswijze over het beleid heeft en anderen ook. Die twee visies strookten niet. Uiteindelijk moest iemand een stap terug doen aangezien er voor land en volk wordt gewerkt. Het land mag niet achtergehouden worden. Roosveld is nog steeds adviseur en biedt hij zijn diensten aan de president van Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRoosveld voelt zich niet meer happy in rol als woordvoerder president