dinsdag 20 februari 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
5
(3)

Roosveld voelt zich niet meer happy in rol als woordvoerder president

lees ook ...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse vo...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse voorouders en hun nazaten. De bijeenkomst is op zaterdag 30 maart 2024 Barkstraat 1 te Zaandam aanvang 14.00 uur Aanleiding collectieve rou...

Alven Roosveld, die binnenkort opstapt als woordvoerder van president Chandrikapersad Santokhi, zal ondanks zijn vertrek het staatshoofd blijven ondersteunen. Wanneer hij officieel woordvoerder af is, is voor hem nog niet bekend. Het besluit daarover laat hij over aan wie hem zal opvolgen. Er is een tijdspad uitgezet, beweert hij.

Hoewel hij vermoedt wie zijn opvolger wordt, zal hij uit egards naar de persoon toe, de naam nog niet prijsgeven. Roosveld zegt in gesprek met ABC News, dat hij zich onder de huidige omstandigheden niet ‘happy’ voelt in de rol als woordvoerder van het staatshoofd.

Er zijn verschillende mensen die het beleid uitmaken, merkte hij wel op. Roosveld legt uit dat hij zijn zienswijze over het beleid heeft en anderen ook. Die twee visies strookten niet. Uiteindelijk moest iemand een stap terug doen aangezien er voor land en volk wordt gewerkt. Het land mag niet achtergehouden worden. Roosveld is nog steeds adviseur en biedt hij zijn diensten aan de president van Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRoosveld voelt zich niet meer happy in rol als woordvoerder president