vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Renovatie Highway Markt kost 6.1 miljoen

lees ook ...

Doksenclub rechtszaak: Van Den Bergh vertelt zijn verhaal Li...

Morgen, vrijdag 1 december, doet Gerard van den Bergh een boekje open over de perikelen waarin hij terecht is gekomen. Er lopen diverse rechtszaken waarbij de tegenpartij de Staat is alsook Kirpala...

De Highway Markt aan de Martin Luther Kingweg wordt gerenoveerd en gereorganiseerd door tussenkomst van assembleelid Reshma Mangre van de VHP. Het project duurt 6 weken en is beraamd op 6,1 miljoen SRD. Mangre heeft het startsein maandag jongstleden persoonlijk gegeven. De president zal de heropening doen op 25 november. Markt wordt gehouden op woensdag en zondag.

Het bestuur van de markt heeft velen benaderd zonder resultaat, totdat men aanklopte bij Mangre, die het project indiende bij het kabinet van de president. “Ik ben een aantal maanden geleden door het bestuur van de markt gevraagd wat voor bijdrage ik kan leveren omdat ik ook zelf in de buurt woon,” aldus Mangre.

Men werkt nu alvast met een tranche van SRD.1.5 miljoen. Het bedrag van SRD 6.1 miljoen wordt beheerd door bouwbedrijf Nabo, die ook belast is met de uitvoering van het project, terwijl de controle wordt gedaan door het kabinet van de president.

De marktventers hebben ruimte gekregen om hun wensen kenbaar te maken. Men kan voldoen aan een deel van deze wensen bij de renovatie. Het dak wordt geheel vervangen. De eethoek komt nu voorin. Eerder stond het naast de toiletten. Een ander wens is een goede parkeerplaats voor de klanten. Tijdens de renovatie kan men gewoon markt houden langs de weg.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRenovatie Highway Markt kost 6.1 miljoen