maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
3.4
(5)

Ronnie Brunswijk kreeg openbaring en gaat voor 100.000 stemmen

lees ook ...

Surinaamse regering bespreekt toekomstige gasvoorraden tijde...

Op verzoek van president Chandrikapersad Santokhi heeft de Presidentiële Studiegroep Ontwikkeling Gasexploitatie een workshop georganiseerd voor leden van de Raad van Ministers (RvM) en hun stafleden....

De ABOP voorzitter, Ronnie Brunswijk gaf tijdens een ressortvergadering van de partij te kennen dat hij gaat voor 100.000 stemmen bij de verkiezingen van 25 mei 2025. Een openbaring die hij heeft gekregen van God, geeft hem deze overtuiging. Brunswijk benadrukte,  ervoor te hebben gezorgd dat er weer verkiezingen kwamen na de coup  gepleegd door Bouterse.

Hij liet de geschiedenis de revue passeren van de militaire coup onder leiding van Desire Bouterse tot de eerste verkiezing daarna. “Toen kon niemand naar de stembus, er werd niet meer gestemd. Er werden ook geen verkiezingen meer gehouden. Waar waren deze mensen die nu schreeuwen in dit land toen Bouterse de macht had overgenomen? Waar waren ze? Stemmen was niet mogelijk in dit land. Bouterse had toen gezegd dat er niet meer gestemd zou worden. Er was toen maar een persoon die door God werd geroepen om het land te bevrijden en om het stemmen terug te brengen, en dat ben ik….”

“Ze wilden me vermoorden,….Als God iemand verkiest om een werk te doen, kan niemand daar iets tegen doen”. Brunswijk liet zich ook uit over het vertrek van sommige leden, en zegt dat zij misschien moesten vertrekken zodat ABOP kan winnen.

Hij vezekerde dat God hem leidt. De openbaring is zijn bevestiging. Hij zegt uit de politiek te stappen, als hij het aantal van 100.000 niet haalt. De voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij benadrukte zijn roeping tegenover de jongeren van de partij. Zij moeten weten: “Het is een roeping van God”.

Bron: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRonnie Brunswijk kreeg openbaring en gaat voor 100.000 stemmen