Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

RONNIE BRUNSWIJK GENOEMD IN COLD CASE MOORDZAAK

Geplaatst

op

door

Volgens een Nederlandse krant wordt in de moord op Patrick van Dillenburg , de naam van ABOP leider Ronnie Brunswijk genoemd , als mogelijke opdrachtgever.


De advocaat van de verdachte die is aangehouden , wenst Brunswijk te horen en is er een verzoek gericht waarop Brunswijk niet zou hebben gereageerd.
Patrick van Dillenburg scheen in de drugswereld te bewegen en was bij zijn vriendin toen hij werd gebeld en vertrok om nooit meer terug te keren.
Deze zaak dateert van 2002 en werd heropend door een speciale justitiële eenheid.
Niet alleen de naam van Brunswijk wordt in deze moordzaak genoemd doch ook die van de in 2008 geliquideerde August Segebai adjoeba, de crimineel die naar verluidt warme banden onderhield met de vrouw van VHP voorzitter Chan santokhi en van wie santokhi onroerende goederen zou hebben gekocht. Deze kwestie had voor enorme beroering gezorgd in die periode waarin santokhi minister van Justitie en Politie was

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

“ Alles gebeurde in een fractie van een seconde”

Geplaatst

op

door

“ Na de klap zijn we gelijk uit de bak van de militairen truck gestapt. We hebben ons gehaast naar het personen voertuig maar de mensen waren al overleden. Alles ging heel snel. Geen beweging van de twee volwassenen. Slechts de kinderen die op de achterbnak van de auto zaten vertoonden teken van leven.” Dit is een reactie van een militair die in de bak van de militairen truck zat die gisteren middag betrokken was bij een aanrijding met dodelijke afloop.


Gisteren heeft zich aan de Kennedyweg ter hoogte van de Coropinabrug een aanrijding voorgedaan met 2 verkeersdoden. Door deze verkeersdoden staat de verkeersbarometer thans op 36. Volgens ooggetuigen was er een daftruck die inhaalde en als gevolgd daarvan kwamen de witte auto waarin de slachtoffers zaten en het militair voertuig in botsing.  Bij dit ongeval zijn drie mensen naar de SEH vervoerd. Het gaat bij deze om een militair en twee kinderen.

Kort na het ongeval kwamen er enkele familieleden van de man die ook is overleden aan. Zijn familie was bij een begravenis te Vierkinderen toen ze vernamen dat een familielid van hen  betrokken was bij de aanrijding. Het militairen voertuig kwam van Brokopondo en vervoerde militairen naar de stad die op detachering waren terwijl het koppel dat de geest gaf samen met hun kinderen wat quality time door brachten.

Lees verder

Suriname

Hew A Kee belooft versterking banden Suriname Servië

Geplaatst

op

door

Gardelito Hew A Kee, de niet residerende ambassadeur voor Suriname in Servië heeft op dinsdag 25 juni 2019 zijn geloofsbrieven overhandigd aan de president van de republiek Servië, Aleksander Vucic. In totaal zijn er van 16 ambassadeurs geloofsbrieven ontvangen.

Hew A Kee zegt zich in te zetten voor de versteviging van de handel tussen Suriname en Servie en beloofde zich ook sterk te zullen maken voor de toerisme.

Ambassadeur Hew A Kee is op 10 april door president Desiré Delano Bouterse beëdigd. Hij is reeds geruime tijd betrokken bij projecten tussen de beide landen.

Lees verder

Meest gelezen

X