zaterdag 20 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(2)

Rode haan kraait aan de Bomaweg

lees ook ...

Fidelia Graand-Galon biedt geloofsbrieven aan in Zuid-Afrika...

Op dinsdag 09 april jongstleden, heeft de Buitengewoon- en Gevolmachtigde Ambassadeur van de Republiek Suriname in Accra, Ghana, Fidelia Graand-Galon, haar geloofsbrieven overhandigd aan de president ...

Een gezin van zes is in de avond van zaterdag 24 september door een woningbrand aan de Bomaweg dakloos geworden. De politie van het bureau Santo Dorp kreeg omstreeks 22.10 uur van het Command Center een melding van een woningbrand aan de Bomaweg.

Bij aankomst van de politie stond de woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten in lichterlaaie. Het ging in deze om een laagbouw stenen woning, waarbij de binnenzijde van de woning en de inboedel zijn afgebrand.

Volgens verklaring van hoofdbewoner R.D. woonde hij met zijn vrouw en vier kinderen in het huis. Tijdens de brand was het gezin op familiebezoek en werd hij door een overbuurman in kennis gesteld dat zijn woning in brand stond. Verder gaf R.D. te kennen dat hij vaker te kampen had met stroomstoringen, wat in de ochtend van 24 september weer het geval was met als vermoedelijk de brand tot gevolg.

De woning was wel tegen brand verzekerd. De afdeling Forensische Opsporing en de
politie van het bureau Santo Dorp zijn belast met het onderzoek van deze brand.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRode haan kraait aan de Bomaweg