woensdag 31 mei 2023
24.2 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
4
(1)

Rock-oil door brand vernield

lees ook ...

President Santokhi gisteren in Brazilië aangekomen

President Chandrikapersad Santokhi is gistermiddag in de Braziliaanse hoofdstad Brasilia gearriveerd. In Brasilia wordt vandaag 'The Meeting of the Presidents of the Countries of South Amerika' gehoud...

Rock-oil Highway bij het PWB-project, is getroffen door brand. De Servicestation annex winkel is in de vroege ochtend van 25 januari nagenoeg afgebrand.

De wachter hoorde een knal en gelijk daarop was er brand in de shop. Hij verwittigde de politie en de eigenaar. Daarna probeerde hij met de hem ten dienste staande middelen(emmers met water) de brand te blussen. De shop was nagenoeg afgebrand toen de brandweer arriveerde. De brandweerslieden van de Toekomstweg, bijgestaan door de afdeling  Lelydorp en het hoofdkwartier aan de Gemenenelandsweg, kwamen in actie. Ze hebben zich van hun beste kant laten zien. Lang daarna waren zij nog bezig met nablussings-werkzaamheden. Het is nog  niet bekend hoe de brand is ontstaan. Het pand was niet tegen brand verzekerd. De brandweer afdeling van Domburg gaat door met het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRock-oil door brand vernield