maandag 28 november 2022
23.6 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
0
(0)

Robotics team Suriname op plaats 36

lees ook ...

Vampieren Hit and run Projecten in Nickerie

In het bijna failliete Suriname wordt stelselmatig de grote staats verdienprojecten voor uiterlijke schijn weggegeven. Enthousiast wordt geroepen door de regering: We bouwen een diepzeehaven van 5,4 m...

Suriname heeft deelgenomen aan  De Olympic-Style International Robotics Challenge in Zwitserland met als thema ‘For Inspiration and Recognition of Science and Technology’. Het Robotics team heeft op vrijdag 04 november een bezoek gebracht aan president Santokhi.

Het team, bestaande uit 05 studenten en 02 mentors, is geëindigd op de 36ste plaats in een toernooi van  163 deelnemende landen. De regering onder leiding van president Santokhi, heeft onderwijs heel hoog in het vaandel en is bezig met veranderingen te brengen en het onderwijs beter af te stemmen op de praktijkbehoefte. De prestatie van het Robotics team wordt ook als prachtig gezien door het staatshoofd.

President Santokhi feliciteerde het team en dankte de leden voor de voortreffelijke wijze waarop ze Suriname hebben uitgedragen, ook aan de sponsors die de deelname mogelijk maakten, werd dank uitgebracht.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRobotics team Suriname op plaats 36