woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

Roadblocks politie te Ephraimzegen en Ringweg Noord

lees ook ...

Santokhi: Postponing oil output won’t cause projects t...

Staatsolie's declaration that Suriname will not engage in offshore oil production before 2027 has not perturbed President Chan Santokhi. This, based on a number of factors that have emerged from the c...

Een gemengd team bestaande uit de beveiligingsambtenaren, militairen en politie heeft in het kader van ‘Operatie Task Force’, in de avond van vrijdag 14 op zaterdag 15 oktober aan de Ringweg Noord en te Ephraimzegen roadblocks gehouden.

Tijdens deze roadblocks werden er in totaal 24 personen proces-verbaal aangezegd en 10 voertuigen in beslag genomen. De overtredingen waarop de overtreders beboet zijn geworden, zijn onder andere: rijden zonder een rijbewijs, rijden zonder dat het voertuig is verzekerd, het voertuig niet ter herkeuring aangeboden hebben, geen bescheiden kunnen tonen, het onbeheerd achterlaten van het voertuig en inbeslagname van het voertuig ter zake overluide muziek.

Verder werden de winkelpanden aan de Latourweg en omgeving omstreeks 01.20 uur gesloten. Hierna werd er in de Nieuw Weergevondenweg en de Wilhelminastraat gesurveilleerd. Op verschillende drugslocaties werden zijn er invallen gedaan, waarbij er bij post 1 te Latour één verdachte ter zake overtreding wet verdovende middelen is aangehouden. Op deze verdachte werd 70 gram marihuana gevonden en in beslag genomen.

Daarnaast zijn er ook invallen gepleegd op de hoeken van de Flamingo-, Prinsessen- en de Krommelinstraat. Aan de Kwattaweg werd de vergunning van een winkelier in beslag genomen ter zake overtreding van de openingstijden en aan de Bolletrie straat zijn er twee hangjongeren van de locatie verwijderd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRoadblocks politie te Ephraimzegen en Ringweg Noord