zaterdag 20 april 2024
25 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Roadblocks politie te Ephraimzegen en Ringweg Noord

lees ook ...

Geldautomaten ondergaan grote veranderingen

Het lijkt erop dat er enkele opwindende veranderingen op komst zijn voor de geldautomaten (ATM's). Het gebruik van SRD 500 en SRD 200 biljetten in de geldautomaten zal het gemak voor gebruikers vergro...

Een gemengd team bestaande uit de beveiligingsambtenaren, militairen en politie heeft in het kader van ‘Operatie Task Force’, in de avond van vrijdag 14 op zaterdag 15 oktober aan de Ringweg Noord en te Ephraimzegen roadblocks gehouden.

Tijdens deze roadblocks werden er in totaal 24 personen proces-verbaal aangezegd en 10 voertuigen in beslag genomen. De overtredingen waarop de overtreders beboet zijn geworden, zijn onder andere: rijden zonder een rijbewijs, rijden zonder dat het voertuig is verzekerd, het voertuig niet ter herkeuring aangeboden hebben, geen bescheiden kunnen tonen, het onbeheerd achterlaten van het voertuig en inbeslagname van het voertuig ter zake overluide muziek.

Verder werden de winkelpanden aan de Latourweg en omgeving omstreeks 01.20 uur gesloten. Hierna werd er in de Nieuw Weergevondenweg en de Wilhelminastraat gesurveilleerd. Op verschillende drugslocaties werden zijn er invallen gedaan, waarbij er bij post 1 te Latour één verdachte ter zake overtreding wet verdovende middelen is aangehouden. Op deze verdachte werd 70 gram marihuana gevonden en in beslag genomen.

Daarnaast zijn er ook invallen gepleegd op de hoeken van de Flamingo-, Prinsessen- en de Krommelinstraat. Aan de Kwattaweg werd de vergunning van een winkelier in beslag genomen ter zake overtreding van de openingstijden en aan de Bolletrie straat zijn er twee hangjongeren van de locatie verwijderd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRoadblocks politie te Ephraimzegen en Ringweg Noord