zaterdag 25 mei 2024
32 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(1)

Roadblocks gehouden te Rijsdijk en Brokopondo

lees ook ...

Ministerie van EZ biedt personeel training in basisvaardighe...

Het Directoraat Ondernemerschap (DO) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft het personeel van het ministerie voorzien van een training genaamd...

Een gemengd team van Regio Midden van het Korps Politie Suriname, bestaande uit medewerkers van de gewesten Wanica, Para, Bikers Unit, Verkeers Unit, Surveillance Midden, ANSR en medewerkers van de busdienst (TCT), op donderdag 20 april 2023 te Rijsdijk roadblocks gehouden.

Bij de roadblocks werden 210 voertuigen gecontroleerd en 18 bestuurders geverbaliseerd ter zake diverse overtredingen. Door de medewerkers van de busdienst (TCT) is er een bus vergunning ingenomen. Vijf overtreders hebben ter plaatse hun boete betaald en Elf bestuurders die een openstaand verkeersvonnis op hun naam hadden staan, hebben direct hun boete voldaan bij de aanwezige medewerkers van de afdeling ANRS.

Eveneens heeft een gemengd team van Regio Midden bestaande uit politieambtenaren van de gewesten Wanica, Brokopondo, Bikers Unit, Verkeers Unit, Surveillance Midden en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM), op vrijdag 21 april jongstleden, op de Afobakkaweg ter hoogte van Klaaskreek, Brownsweg en Powaka roadblocks gehouden, waarbij er 202 voertuigen zijn gecontroleerd en 43 zijn doorzocht.

Tijdens deze acties zijn er 10 mica-platen van auto’s verwijderd en 24 bestuurders geverbaliseerd voor diverse overtredingen. Verder zijn er twee aanhoudingen verricht ter zake overtreding van de wet verdovende middelen en overtreding van de vuurwapenwet. De twee verdachten waar van 07 gram marihuana en een vuistvuurwapen 09 mm in beslag zijn genomen, zijn hangende het onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Brokopondo.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRoadblocks gehouden te Rijsdijk en Brokopondo