dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
4
(1)

RK Categist Fonkel is bezweken aan derdegraads brandwonden in ziekenhuis

lees ook ...

President Santokhi ontvangt Braziliaanse minister voor vieri...

Ter gelegenheid van de 48e viering van de Staatkundige Onafhankelijkheid van de Republiek Suriname bracht de Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mauro Vieira, een officieel bezoek aan het la...

De 77-jarige Marcus Fonkel, liep op maandagavond derdegraads brandwonden op in zijn woning te Nieuw Lombé. Hij is nu eraan bezweken in het St. Vincentius Ziekenhuis te Paramaribo. De Rooms Katholieke Categist is door buurtbewoners in veiligheid gebracht, die daarvoor een raam moesten openbreken, nadat zij de brand hadden ontdekt. Het huis en inboedel zijn daarna volledig door de brand vernield. 

Hij werd per eigen gelegenheid voor medische hulp vervoerd naar de stad. De woning  en inboedel waren niet te redden. Er is geen waterleiding, noch blusvoorzieningen in het dorp. Door een storing was er ook geen elektriciteit op de avond van de brand.

“Tot ons groot verdriet is broeder Marcus Fonkel bezweken aan zijn verwondingen. Moge de Heer hem met open armen ontvangen in het paradijs en ons hier op aarde troosten en behoeden. Een bijzondere krakti voor de naaste familie en het binnenlandpastoraat.” Dit heeft de Rooms Katholieke (RK) Bisdom Paramaribo bekend gemaakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRK Categist Fonkel is bezweken aan derdegraads brandwonden in ziekenhuis