zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
4
(1)

RK Categist Fonkel is bezweken aan derdegraads brandwonden in ziekenhuis

lees ook ...

Toeloop van patiënten met Rotavirus bij RGD-poliklinieken

Er is door het ministerie van Volksgezondheid en de directie van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) direct na de uitbraak van het Rotavirus werk ervan gemaakt om extra faciliteiten ter bes...

De 77-jarige Marcus Fonkel, liep op maandagavond derdegraads brandwonden op in zijn woning te Nieuw Lombé. Hij is nu eraan bezweken in het St. Vincentius Ziekenhuis te Paramaribo. De Rooms Katholieke Categist is door buurtbewoners in veiligheid gebracht, die daarvoor een raam moesten openbreken, nadat zij de brand hadden ontdekt. Het huis en inboedel zijn daarna volledig door de brand vernield. 

Hij werd per eigen gelegenheid voor medische hulp vervoerd naar de stad. De woning  en inboedel waren niet te redden. Er is geen waterleiding, noch blusvoorzieningen in het dorp. Door een storing was er ook geen elektriciteit op de avond van de brand.

“Tot ons groot verdriet is broeder Marcus Fonkel bezweken aan zijn verwondingen. Moge de Heer hem met open armen ontvangen in het paradijs en ons hier op aarde troosten en behoeden. Een bijzondere krakti voor de naaste familie en het binnenlandpastoraat.” Dit heeft de Rooms Katholieke (RK) Bisdom Paramaribo bekend gemaakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRK Categist Fonkel is bezweken aan derdegraads brandwonden in ziekenhuis