dinsdag 25 juni 2024
23.3 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
5
(3)

Rijverbod vrachtvoertuigen over Wijdenboschbrug

lees ook ...

Criminaliteit en veiligheidsrisico’s door verlaten gebouwen:...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft aangekondigd dat er strengere maatregelen genomen zullen worden tegen eigenaren van verlaten en overwoekerde percelen en gebouwen. Dit initiatie...

Het is verboden voor vrachtvoertuigen om over de Jules Wijdenboschbrug te rijden. De Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie heeft hier melding van gemaakt. Tijdens controlewerkzaamheden van de MSD, maandag omstreeks 13.30 uur, werd opgemerkt dat een truck die beladen was met houtblokken vanuit Commewijne richting Paramaribo de Jules Wijdenboschbrug op wilde rijden.

Aangezien het verboden is dat beladen vrachtvoertuigen zich overdag over de Jules Wijdenboschbrug begeven, werd de bestuurder bij de voet van de brug tijdens controle van de MSD tot stoppen gesommeerd. De politie constateerde daarbij ook dat het voertuig maar van één kentekenplaat was voorzien en niet ter herkeuring was aangeboden. De vrachtwagenchauffeur werd hiervoor geverbaliseerd.

Er hebben zich op deze brug te veel ongelukken voorgedaan, waarbij er trucks met houtblokken bij betrokken waren. Het is daarom niet toegestaan dat trucks zware houtblokken transporteren over de brug. Dit kan vooral niet door de dag heen, omdat velen gebruikmaken van de brug om hun plaats van bestemming te bereiken. Vanwege het gevaar van de houttrucks controleert de politie regelmatig.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRijverbod vrachtvoertuigen over Wijdenboschbrug