vrijdag 12 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
20.5 C
Amsterdam
0
(0)

Rijstplatform geïnstalleerd door president Santokhi

lees ook ...

Noodsituatie SEH; zoveel mogelijk drinken bij diarree

De regering, de Nationale Ziekenhuisraad (NZR), kinderartsen, Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO) en andere deskundigen, hebben tijdens het spoedove...

De rijstsector is één van de belangrijkste sub-sectoren uit onze agrarische sector, maar heeft de laatste tijden te kampen gehad met een dalende trend aan exportvolumes, waarvan het gevolg minder winst was. Om tot een structurele oplossing te komen, is gekozen voor een ketenbenadering, waardoor de verschillende schakels in het productieproces op elkaar zijn afgestemd.

Er is een rijstplatform geïnstalleerd door president Santokhi op 23 april 2022, dat gezien moet worden als de voorloper van het productschap Rijst. Het platform zal moeten resulteren in meer dialoog, een betere samenwerking met wederzijds voordeel voor alle betrokken stakeholders, met het uiteindelijke doel kwantitatief en kwalitatief hogere en betere productie en exportvolumes.

President Santokhi installeerde dit platform met als uiteindelijk doel het productschap rijst, als voorbeeld voor de overige sub-sectoren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRijstplatform geïnstalleerd door president Santokhi