woensdag 17 augustus 2022
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
5
(2)

Rijden met getinte ruiten levert automobilisten boete op

lees ook ...

Permission granted for Haitians flight to Suriname

 Haitians who has been given permission to travel to Suriname have arrived safely on Sunday evening at the Johan Adolf Pengel airport.  The government has given permission to entrepreneur Jean Mixon...

Vijftien autobestuurders, van wie de voorruit van hun auto van een donkere tintlaag was voorzien, waardoor de inzittenden niet herkenbaar waren, zijn bij een verkeerscontrole aan de kant geplaatst. Deze verkeersovertreders kregen een boete van SRD 500 opgelegd, waarna zij gesommeerd werden de tint laag terstond te verwijderen.

De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) hield op 25 februari aan de Gemenelandsweg ter hoogte van de Virolastraat een verkeerscontrole. Hierbij werd er nagegaan of de verkeersdeelnemers zich hielden op de naleving van de verkeersregels.

Deze afdeling is belast met de afhandeling van door de verkeersrechter gevonniste verkeersovertreders. Op die bewuste dag is een groot aantal verkeersdeelnemers staande gehouden.

Onder hen bevonden zich bestuurders die nog openstaande verkeersboetes hadden, waarvoor zij intussen al waren gevonnist door de verkeersrechter. Zij kozen ervoor om middels contanten de opgelegde boetes te betalen, in plaats van de tijdelijke periode in hechtenis uit te zitten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRijden met getinte ruiten levert automobilisten boete op