dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
5
(2)

Rijden met getinte ruiten levert automobilisten boete op

lees ook ...

From a development standpoint, NPS provides possibilities an...

The National Party of Suriname is concerned about the socioeconomic and financial-economic predicament that Suriname is in (NPS). Through misdirected, populist spending and policies, the laborious gro...

Vijftien autobestuurders, van wie de voorruit van hun auto van een donkere tintlaag was voorzien, waardoor de inzittenden niet herkenbaar waren, zijn bij een verkeerscontrole aan de kant geplaatst. Deze verkeersovertreders kregen een boete van SRD 500 opgelegd, waarna zij gesommeerd werden de tint laag terstond te verwijderen.

De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) hield op 25 februari aan de Gemenelandsweg ter hoogte van de Virolastraat een verkeerscontrole. Hierbij werd er nagegaan of de verkeersdeelnemers zich hielden op de naleving van de verkeersregels.

Deze afdeling is belast met de afhandeling van door de verkeersrechter gevonniste verkeersovertreders. Op die bewuste dag is een groot aantal verkeersdeelnemers staande gehouden.

Onder hen bevonden zich bestuurders die nog openstaande verkeersboetes hadden, waarvoor zij intussen al waren gevonnist door de verkeersrechter. Zij kozen ervoor om middels contanten de opgelegde boetes te betalen, in plaats van de tijdelijke periode in hechtenis uit te zitten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRijden met getinte ruiten levert automobilisten boete op