dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

RGD kliniek Johanna Margaretha krijgt bezoek van de President

lees ook ...

Cassavemachines voor kleine verwerkers in het binnenland

Ruim veertig kleine cassaveverwerkers in het binnenland zijn in aanmerking gekomen voor een cassavemachine uit het SAMAP project. Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) in samenwerkin...

President Chandrikapersad Santokhi bracht op zaterdag 29 oktober 2022 een bezoek aan de RGD-polikliniek en de steiger te Johanna Margaretha. Deze laatste  bevindt zich in deplorabele staat en is dringend aan renovatie toe.

Het staatshoofd gaf aan dat hij met zijn team aan structurele en duurzame oplossingen zal werken. Het staatshoofd heeft ook diverse knelpunten van de samenleving aldaar aangehoord en aangegeven dat er structurele oplossingen komen. Als vader des vaderland is zijn streven om ontwikkeling te brengen binnen het district.

“Dit is de visie van de regering om ontwikkeling te brengen voor alle Surinamers, vanaf de kustvlakte tot in het verre binnenland”, aldus het staatshoofd. President Santokhi gaf verder aan dat hij geloof heeft dat het beter zal gaan met ons geliefd land Suriname. “Alleen ben ik sterk, samen zijn wij sterker. Wo set ing!”

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRGD kliniek Johanna Margaretha krijgt bezoek van de President