vrijdag 12 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
20.5 C
Amsterdam
5
(1)

Restitutie SLM duurt 12 maanden

lees ook ...

Vliegertijd vergroot kans op elektriciteitsstoringen

De grote droge tijd en vakantie staan voor de deur. Dit is dan ook de tijd dat de jeugd in groten getale in verschillende buurten vliegers zullen oplaten. De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) merkt...

 

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij kampt al geruime tijd met problemen. Covid-19 heeft daaraan bijgedragen. De reizigers worden geconfronteerd met vliegverboden en allerlei extra covid-19 vluchtregelingen. De dienstverlening bij de vliegmaatschappij lijkt te haperen hierdoor.

 Reizigers kunnen nu moeilijk het SLM kantoor bereiken. Hierdoor kunnen zij niet te weten komen aan welke voorwaarden zij moeten voldoen om te kunnen reizen. Er zijn ook tickets verkocht voor vluchten, die  niet door konden gaan. Reizigers, die o.a. rond maart 2020 een vlucht hadden geboekt en de tickets hadden betaald, zitten nu hiermee. Het blijkt dat hun refund pas 12 maanden na aanvraag terugbetaald kan worden. Er zijn ook regels die beletten dat sommigen  restitutie kunnen ontvangen.

De wereldwijde pandemie heeft ook de SLM geschaad. Reizigers hebben de media benaderd, met allerlei klachten. Toch is het passagekantoor te bereiken op het nummer 432700. Ook via social media en e-mail is het bedrijf nu te bereiken. De Corperate Communication Officer van SLM Anglia Godeken zegt desgevraagd dat het passagekantoor dagelijks te bereiken is, maar dat men soms belt op nummers  die op een oude centrale zijn aangesloten, waar  er niet gelijk word opgenomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRestitutie SLM duurt 12 maanden