dinsdag 2 maart 2021
26.6C
Paramaribo
4.7C
Amsterdam
5
(1)

Restitutie SLM duurt 12 maanden

lees ook ...

OBS legt bus- en bootvervoer woensdag lam

Op woensdag zullen staatsboten aan de ketting blijven en bussen in de garage. De Organisatie van Bushouders in Suriname(OBS) heeft besloten om op die dag niet te varen of te rijden, omdat de verhoging...

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij kampt al geruime tijd met problemen. Covid-19 heeft daaraan bijgedragen. De reizigers worden geconfronteerd met vliegverboden en allerlei extra covid-19 vluchtregelingen. De dienstverlening bij de vliegmaatschappij lijkt te haperen hierdoor.

Reizigers kunnen nu moeilijk het SLM kantoor bereiken. Hierdoor kunnen zij niet te weten komen aan welke voorwaarden zij moeten voldoen om te kunnen reizen. Er zijn ook tickets verkocht voor vluchten, die niet door konden gaan. Reizigers, die o.a. rond maart 2020 een vlucht hadden geboekt en de tickets hadden betaald, zitten nu hiermee. Het blijkt dat hun refund pas 12 maanden na aanvraag terugbetaald kan worden. Er zijn ook regels die beletten dat sommigen restitutie kunnen ontvangen.

De wereldwijde pandemie heeft ook de SLM geschaad. Reizigers hebben de media benaderd, met allerlei klachten. Toch is het passagekantoor te bereiken op het nummer 432700. Ook via social media en e-mail is het bedrijf nu te bereiken. De Corperate Communication Officer van SLM Anglia Godeken zegt desgevraagd dat het passagekantoor dagelijks te bereiken is, maar dat men soms belt op nummers die op een oude centrale zijn aangesloten, waar er niet gelijk word opgenomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRestitutie SLM duurt 12 maanden