woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
5
(1)

Ressortsleiders leggen problemen voor aan BOG en anderen

lees ook ...

Jenny Simons nieuwe NDP-voorzitter; Desi Bouterse nu erevoor...

Jennifer (Jenny) Simons is vanaf zaterdag de nieuwe voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), de grootste oppositiepartij in Suriname. Zij is hiermee niet alleen de eerste vrouwelijke vo...

De ressortleiders van de bestuurskantoren, Blauwgrond en Rainville hebben gisteren 11 september 2023, een onderhoud gehad met de Buurtmanager de heer Kwasiba, Ondervoorzitter ressortraadslid mevrouw Jagdew en  de heer Bakker van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG).

De meeting had als doel de knelpunten en problemen in de ressorten aan te horen en een degelijke oplossingsplan uit te werken. De repesentatoren van de buurten kwamen met de problemen en klachten van de burgers die zij in de ressorten ondervinden.  Deze waren onder andere de hygiëne op eet en drinkgelagen, sociale problemen en milieu problemen, criminaliteit, de illegale vuilstortplaatsen, het niet optijd ophalen van de sloten, overwoekerde leegstaand percelen en vervallen gebouwen die een gevaar vormen voor de bewoners.

De verschillende ministeries zullen voor oplossingsmodellen moeten zorgen. Ook zal er extra aandacht besteed moeten worden aan de autowrakken en illegale spuitinrichtingen. De ressortraadsleiders moeten er voor zorg dragen dat deze zaken niet plaats vinden. Maar als bovengenoemde zaken de zich toch voordoen, moeten deze worden voorgeleid bij de bestuursdienst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRessortsleiders leggen problemen voor aan BOG en anderen