dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Ressort Pontbuiten wordt Ontwaterd

lees ook ...

Mini infobeurs kinderrechten districten

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) is ervan overtuigd dat kinderen hun rechten moeten kennen. Men heeft daarom bewust gekozen voor zes mini-infobeurzen landelij...

Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport heeft samen met de districtscommissaris Fulgence Javinde van Paramaribo Zuid-West op maandag 3 mei 2021 het startsein gegeven voor de ontwateringswerkzaamheden in het ressort Pontbuiten. 

Minister Emanuel zei het van belang te vinden dat het ministerie een goede samenwerking heeft met haar werkarmen. Dit zorgt ervoor dat zaken snel en effectief aangepakt kunnen worden in de districten. “De gebieden die onderlopen, moeten goed aangepakt worden en het milieubewustzijn moet opgang gebracht worden bij de mensen”, aldus minister Emanuel.

DC Javinde haalde bij de wateroverlast niet het milieubewustzijn van de bevolking aan, maar stak de hand in eigen boezem en zei over de wateroverlast:“We werken met man en macht zodat dit probleem tot het verleden kan behoren. Un musu dringi dresi wakti siki”. Hij voegde eraan toe: “In het vervolg zullen de trenzen en kanalen tijdig worden opgeschoond; we zullen niet wachten tot de regentijd weer aanbreekt”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRessort Pontbuiten wordt Ontwaterd