woensdag 17 augustus 2022
27.6 C
Paramaribo
19.2 C
Amsterdam
0
(0)

Ressort Pontbuiten wordt Ontwaterd

lees ook ...

Ondanks de wet minimum uurloon verdienen Surinamers minder d...

Uit binnen gekomen klachten vanuit de gemeenschap is naar voren gekomen dat er in Suriname nog steeds werknemers zijn die ver beneden het minimum uurloon van srd20 verdienen. Klachten en bewijzen hebb...

Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport heeft samen met de districtscommissaris Fulgence Javinde van Paramaribo Zuid-West op maandag 3 mei 2021 het startsein gegeven voor de ontwateringswerkzaamheden in het ressort Pontbuiten. 

Minister Emanuel zei het van belang te vinden dat het ministerie een goede samenwerking heeft met haar werkarmen. Dit zorgt ervoor dat zaken snel en effectief aangepakt kunnen worden in de districten. “De gebieden die onderlopen, moeten goed aangepakt worden en het milieubewustzijn moet opgang gebracht worden bij de mensen”, aldus minister Emanuel.

DC Javinde haalde bij de wateroverlast niet het milieubewustzijn van de bevolking aan, maar stak de hand in eigen boezem en zei over de wateroverlast:“We werken met man en macht zodat dit probleem tot het verleden kan behoren. Un musu dringi dresi wakti siki”. Hij voegde eraan toe: “In het vervolg zullen de trenzen en kanalen tijdig worden opgeschoond; we zullen niet wachten tot de regentijd weer aanbreekt”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRessort Pontbuiten wordt Ontwaterd