vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Reshma Mangre doneert beddengoed aan AZP

lees ook ...

Krin Tifi project

Vrijdag jongstleden is er een Krin Tifi programma uitgevoerd in de Tandartsen poli van Henderson in Paramaribo-Noord, waarbij 55 burgers voor SRD.200,- een tandheelkundige behandeling konden ondergaan...


Assembleelid Reshma Mangre (VHP) heeft door tussenkomst van Bombay Suriname Tours NV, 273 lakens en 278 kussenslopen geschonken aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).  De donatie is in ontvangst genomen door Lindy Liauw Kie Fa, medisch directeur van AZP, in het Medisch Diagnostisch en Behandelcentrum (MDBC). Het assembleelid wil nog minstens drie andere ziekenhuizen gedenken met donaties.

 “We zijn blij met elke geste die wordt gedaan. Zoals u weet heeft de zorg het heel erg moeilijk. In principe kunnen we alle beetjes gebruiken, elk gebaar hoe klein dat ook is welkom. Geven aan AZP is geven aan de samenleving. Het is inderdaad zo dat soms vanwege lakens de doorstroming niet optimaal is. We gaan er heel goed gebruik van maken,” aldus Liew Kie Fa.

Mangre is van plan hetzelfde te doen in ‘s Lands Hospitaal, Streekziekenhuis Wanica en het Militair Hospitaal. Ook Nickerie wil zij aandoen met haar ”bescheiden bijdrage”. Tehuizen mogen ook aan bod komen, “maar de prioriteit ligt bij het ziekenhuis,” zegt Mangre, omdat de zieke mens naar het hospitaal gaat.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameReshma Mangre doneert beddengoed aan AZP