dinsdag 21 maart 2023
23.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Republic Bank introduceert Republic EPay

lees ook ...

The FMF Foundation and President share a vision of strong fa...

The Father and Mother Figure Foundation (FMF) made a presentation to President Santokhi. The group, led by Henk Redmond, is committed to a future in which intergenerational relationships play a crucia...

Met trots introduceert Republic Bank het E-commerce product; Republic EPay. Republic EPay stelt bedrijven in staat hun producten en diensten via internet aan te bieden aan zowel de lokale als internationale markt.

Ondernemers kiezen steeds meer ervoor om hun producten en diensten online aan te bieden. Hierdoor is Electronic Commerce (E Commerce) niet meer weg te denken in vooral de economische wereld. E-commerce geeft men de mogelijkheid om online te kopen of verkopen met of zonder een webshop.

Republic EPay is een gemakkelijke oplossing om de online aanwezigheid van een bedrijf te verbeteren en haar klantenkring te vergroten. Lokale en internationale klanten kunnen betalen met hun VISA of Mastercard credit card bij alle bedrijven die Republic EPay heeft. Door dit product hebben bedrijven een grotere markt en 24 uur per dag toegang voor hun klanten.

Bij Republic EPay worden de kaartgegevens van gebruikers niet opgeslagen of vastgesteld in een systeem.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRepublic Bank introduceert Republic EPay