zondag 7 augustus 2022
34 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
5
(1)

‘Replacing single use plastics’ virtuele workshop 06 december

lees ook ...

Regering akkoord met nationale vrije dag voor Saramaccaners

De regering is akkoord gegaan met het voorstel van de Saramaccaanse stam om 19 september te verheffen tot nationale vrije dag. Benadrukt wordt dat het om een eenmalige vrije dag gaat. De Saramaccaanse...

Het project ‘Replacing single use plastics (SUPs) in the economy of Suriname’ is in juli officieel gestart door Stichting Suriname Waste Management (SUWAMA) in samenwerking met het Basel ‘Convention Regional Centre for Training and Technology Transfer for the Caribbean (BCRC-Caribbean)’ en staat onder toezicht van het Directoraat Milieu van het ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Het hoofddoel van het project is om samen met diverse stakeholders te brainstormen over hoe SUPs in Suriname te voorkomen dan wel te verminderen in de hele keten vanaf import tot consumptie. De activiteiten in het kader van het project zullen worden geleid door Stg. SUWAMA.

Om het succes van dit project te garanderen, is de participatie van stakeholders cruciaal, omdat de inzichten en adviezen van stakeholders de basis zullen vormen van aanbevelingen  om SUPs in Suriname te vervangen. In het kader hiervan, bent u geïdentificeerd als een belangrijke stakeholder en nodigen wij u uit om deel te nemen aan de virtuele consultatie workshop op maandag 06 december 2021.

U kunt zich tot 05 December registreren voor deelname. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via l.somwaru@suwama.org / stichtingsuwama@gmail.com/08506363

Wij rekenen op uw participatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'Replacing single use plastics' virtuele workshop 06 december