Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Repatriëringsvlucht KLM geland in Suriname met 264 ingezetenen

Geplaatst

op

Xaircraft Wing Klm 396438 1160x670.jpg.pagespeed.ic.mxbwjdpaip

Vandaag keren 264 ingezetenen uit Nederland terug naar Suriname met een repatriëringsvlucht uitgevoerd door de KLM.

De geplande aankomst is half vijf ‘s middags Surinaamse tijd. De afhandelingsprocedure op Schiphol is feilloos verlopen. Op deze vlucht zijn zowel SLM als KLM tickethouders aanwezig.

De Surinaamse ambassade heeft alles in het werk gesteld om de derde groep repatrianten uit Nederland veilig en op een verantwoorde wijze terug te vliegen naar Suriname. Na  aankomst zullen alle passagiers verplicht voor minimaal 14 dagen in quarantaine geplaatst worden, op een door de overheid aangewezen locatie.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Selin

Jammer 239 passagiers minder naar de stembus😎 of word er voor die ene dag dispensatie verleend?? ff?? Frisse lucht happen 🗣👥 😎

Dayna

Elke stem telt. KLM SLM was vroeger ideaal. Geen vertragingen je vloog KLM met Surinaamse en Nederlandse piloten en cabine personeel .was je minder bang voor vertragingen van dagen. Terug naar vroeger deze moeilijke tijden voor ons allemaal?

LIDA

Ik hoop dat de SLM weer met de KLM gaat vliegen zodat ze de ticket goedkoper maken en meer mensen de kans krijgen maar Suriname te gaan.Advertentie

Suriname

André Misiekaba naar de stembus in Suriname, “De regering heeft gewerkt”

Geplaatst

op

Img 22bbf0992b1f 1

Minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting André Misiekaba op weg naar de stembus.

“Ik denk dat het volk gezien heeft dat de regering gewerkt heeft , en dus de regering gelegenheid zal geven voort te gaan”

Misiekaba : ” ik zeg , Loading Bouterse drie”

Lees verder

Suriname

Stemdag in Suriname niet zonder fouten; verkeerde stembiljetten op vier stembureaus

Geplaatst

op

Verkiezingen Su

De stemlokalen zijn vanaf vanmorgen zeven uur geopend. Echter verloopt deze niet zonder fouten. Op vier stembureaus zijn er verkeerde stembiljetten geleverd, met als gevolg dat personen ook verkeerd hebben gestemd. Op de Openbare School Tammenga was de stemming geschorst. Daar hebben 187 personen op een verkeerd stembiljet hun stem uitgebracht. Deze personen worden opgeroepen om opnieuw te gaan stemmen. De juiste stembiljetten zijn naar het bureau gebracht.

Op de Openbare School te Pontbuiten hebben ook een aantal personen verkeerd gestemd. Het gaat om 66 personen. Deze personen zijn intussen achterhaald en konden van de juiste stembiljetten gebruikmaken. Ook in Para ging het mis. Vijftig personen hadden verkeerd gestemd. Gelukkig zijn deze personen gemakkelijk bereikbaar en mochten ze op de juiste biljetten kleuren. Het gaat namelijk om personen uit een dorp en dus gemakkelijk te achterhalen.

Jennifer van Dijk-Silos, voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB), zegt dat de fout gelukkig op tijd is ontdekt en kon worden hersteld. Voor personen die verkeerd hebben gestemd kunnen op vertoon van hun identiteitskaart opnieuw stemmen, ook al is hun pink al gekleurd. Het OKB wil niet dat deze stemmen verloren gaan. De stemlocaties zijn tot vanavond zeven uur open

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen