Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Repatrianten gearriveerd uit Nederland

Geplaatst

op

Slm Airways

Gisterenavond is de eerste groep repatrianten uit Nederland gearriveerd in Suriname.

Op de internationale Johan Adolf Pengel luchthaven van Suriname werden de gearriveerden opgewacht door een team van deskundigen bestaande uit medewerkers van het NCCR, de DNV, het Ministerie van Volksgezondheid, het BOG en Sport Health. Per bus en onder begeleiding van de politie, is de groep vervoerd naar Paramaribo.

De Surinamers die in Nederland gestrand zijn vanwege de uitbraak van het Corona virus, hebben het langst op repatriëring moeten wachten. De Surinamers die zich bevonden in Miami, Aruba en Belem zijn reeds teruggehaald en hebben ook hun verplichte twee weken in overheidsquarantaine erop zitten.

De groep van hedenavond zal worden ondergebracht in onder andere, Royal Torarica, Eco Inn Resort en hotel Babylon.

Voor 70-plussers, gezinnen met baby’s en mensen met medische aandoeningen zijn er speciale voorzieningen getroffen.

Het is vooralsnog niet bekend wanneer de eerstvolgende repatriatie-vlucht vanuit Nederland zal worden uitgevoerd.

Culturu.com

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Ann.

De thuis quarantaine was goed gekeurd,heb zelf telefoon gekregen daarover,plotseling kan dat niet doorgaan,want onschuldigen moeten gestraft worden,geheel volgens de bijbel,mijn excuses voor de eerlijke,want die moeten nu eenmaal onder de kwaden lijden, maar ik en een wel zeeeer gelovige vriendin zijn ondertussen nog steeds gestraft,dankzij degene die zich niet aan gemaakte afspraken kunnen houden en een zakenman die afgelopen maandag aan boord was en waarschijnlijk het bed deels met Op eggy Bouterse,sorry ik heb hier geen woorden voor,zal wel mezelf hebben hiermee,want ik heb SLM ondertussen gezegd dat ik die ticket betaal,geld dat ik waarschijnlijk niet terug zal krijgen,want… Lees verder »Advertentie

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen