woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
5
(1)

Reorganisatie en transparantie van schoolvervoer afdeling Minowc in gang gezet

lees ook ...

DNA- voorzitter: in harmonie samenwerken aan standvastig ver...

Als voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA) memoreer ik met trotse bezorgdheid de 48ste herdenking van onze staatkundige onafhankelijkheid. De vele uitdagingen, waar we momenteel mee worden geconf...

De afdeling Schoolvervoer van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) heeft de reorganisatie en transparantie van haar diensten geïnitieerd. Bushhouders die diensten verlenen aan het ministerie hebben tot vandaag de tijd om zich te herregistreren. Zij moeten hiervoor kopieën van hun nummerbewijs, verzekeringsbewijs, keuringsbewijs, KKF-uittreksel en foto’s van de bus indienen op de afdeling Schoolvervoer aan de Jessurunstraat.

Fysieke controles van de bussen zullen plaatsvinden van maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september 2023, om 09.00 uur, bij het ministerie van Openbare Werken (OW) aan de Duisburglaan. Als er bij de controle onvolkomenheden aan de bus worden geconstateerd, mag deze vanaf 1 oktober 2023 niet meer worden ingezet voor het schoolvervoer van het Minowc. De datum voor fysieke controles in de districten Marowijne, Brokopondo, Coronie en Nickerie wordt op een later moment bepaald.

Minister Henry Ori van het Minowc heeft in De Nationale Assemblee (DNA) verklaard dat er veel onvolkomenheden zijn geconstateerd bij de afdeling Schoolvervoer. Hij benadrukte problemen bij de registratie en controle. Als reactie hierop heeft hij aangekondigd een reorganisatie door te voeren en meer transparantie te waarborgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameReorganisatie en transparantie van schoolvervoer afdeling Minowc in gang gezet