Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Renzo Tjon A Joe pakt goud op Odesur

Geplaatst

op

door

Renzo Tjon A Joe, een zwemmer van Surinaamse komaf heeft gisteren goud gewonnen op het onderdeel 50 meter vrijeslag op de Zuid-Amerikaanse Spelen (Odesur) in Cochabamba, Bolivia.

Met een tijd van 22.65 seconden behaalde Renzo de eerste plek. Met 22.71 seconde eindigde de Venezolaan Cristian Qintero de 2e plaats en derde werd de Braziliaan Andre de Souza met 22.80 seconden.

Tjon A Joe had zich in de morgenuren al met de beste tijd zich gekwalificeerd voor de finale. Hij won de eerste medaille voor Suriname op deze spelen en meteen goud.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: Afscheid overleden kinderen door brand in Suriname

Geplaatst

op

door
Afscheid kinderen brand Suriname
Lees verder

Suriname

Politie beboet 38 buschauffeurs en trekt 25 vergunningen in

Geplaatst

op

door

Politieambtenaren van de afdeling Algemene Surveillance Dienst hebben in samenwerking met ambtenaren van de afdeling Transport van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) verbaliserend opgetreden tegen buschauffeurs. Tijdens deze controle zijn 38 buschauffeurs beboet voor onder andere rijden op zodanige wijze, waardoor zij het verkeer nodeloos belemmerden en in gevaar brachten. Er zijn 25 lijnbusvergunningen ingetrokken, omdat de vergunninghouders zich niet hebben gehouden aan de voorwaarden.

Dertien buschauffeurs hebben gereden zonder een vergunning, terwijl één heeft gereden met een vervalste chauffeur kaart. De politie roept alle lijnbushouders op, om extra controle uit te oefenen op de buschauffeurs en erop toe te zien dat zij de nodige documenten bij zich hebben. Er zullen maatregelen worden getroffen tegen buschauffeurs die de wettelijke regels niet naleven.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X