donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Rekruten Penetentiaire Ambtenaren hielden rondmars

lees ook ...

The President addresses businesses in New York

President Chan Santokhi has arrived in New York. He'll take part in the General Assembly of the UN. A thorough schedule that includes bilateral talks as well as trade and investment restrictions will ...

De rekruten van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) hadden op vrijdag 26 mei 2023 een rondmars in de omgeving van het Andre Kamperveen Stadion. Deze mars was onderdeel en tevens eerste oefening van het vak exercities van de basis opleiding.

De rondmars  begon op het commando ‘Voorwaarts Mars’ van de pelotoncommandant Kranthoven, hoofd Penetentiair Ambtenaar 1e klasse, De rekruten volgden drie weken geleden de basis opleiding na een periode van introductie te Kraka. Onder grote aandacht van het publiek die langs de weg stond, werd er onder het scanderen van de marsleuze ‘Moreel Moreel, Moreel is Hoog’, gemarcheerd door de straten rond het AK-Stadion.

“Marstempo, marsdisipline en in de pas blijven zijn enkele doelen van de exercities trainen” geeft de heer Bhaggoe, Opper Penetentiair ambtenaar 2e klasse die in de leiding was van de gehouden exercities.

Het Korpshoofd Joyce Pané-Alfaisi die zich onder de aanwezigen bevond, was onder de indruk van de prestatie die werd neergezet tijdens de eerste exercities van de rekruten. “Geef je zelf een applaus”, was haar bemoediging voor de rekruten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRekruten Penetentiaire Ambtenaren hielden rondmars