vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
5
(1)

Rekruten na herkansing toegelaten tot politiekorps

lees ook ...

Acting President Ronnie Brunswijk in Kwamalasamutu  

Currently in Kwamalasamutu village for a visit with the local populace is acting president Ronnie Brunswijk. Jimmy Toeroemang, the granman of Tareno, raised the issue of the quality of life in the nei...

Er zijn vrijdag 78 rekruten aangesteld tot aspirant-agent van politie. Zij hebben een herkansing gekregen. De politierekruten werden voorafgaand aan deze aanstelling toegesproken door de voorzitter van de Politiebond, de inspecteur van politie 1e klasse Poetini Atompai, de waarnemend (wnd.) korpschef, de commissaris van politie, Ruben Kensen en de vertegenwoordiger van de minister van Justitie en Politie, de directeur Patrick Campagne.

De korpsleiding feliciteert de aangestelde politieambtenaren van harte en wenst hen heel veel succes toe in hun verdere loopbaan. Aan hen is meegegeven representatief voor de dag te komen, beleefd te zijn naar de gemeenschap toe tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden en te allen tijde waakzaam te blijven.

Kensen gaf hen mee dat zij de motor draaiende moeten houden als ze in de race willen blijven. Met andere woorden dat zij als nieuw bakken aspirant-agenten van politie moeten blijven investeren in zichzelf.

“Elke vorm van arrogantie zal u ten nadele zijn. Blijf zo correct mogelijk en op gepaste toon uw collegae kunnen wijzen dan wel corrigeren op normafwijkend gedrag,” zei de waarnemend korpschef.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRekruten na herkansing toegelaten tot politiekorps