vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
4
(1)

Reisverbod Nederland treft SLM en KLM

lees ook ...

Linscheer: Reactions of panic upon the discovery of “B...

There is no connection between the capture of Jol "Bordo" Martinus and the removal of ABOP or the harassment of those near Vice President (VP) Ronnie Brunswijk. It is also untrue that the VP is being ...

Ingaande morgen geldt een vliegverbod voor passagiersvluchten uit Midden- en Zuid-Amerika. Dit besluit is door Nederland genomen om het coronavirus beheersbaar te maken. Personen die een ticket geboekt hadden naar Nederland zijn door deze maatregel in onzekerheid. Voor de SLM en KLM is het nog niet duidelijk welke vluchten wel uitgevoerd kunnen worden tussen Paramaribo-Amsterdam.

Voorlopig worden de vluchten voor een maand stopgezet. Wie nog toegelaten wordt tot Nederland, moet bovendien ook tien dagen in quarantaine. Naast Suriname geldt het vliegverbod voor Frans-Guyana, Guyana, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Ecuador, Kaapverdië, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay en Venezuela.

De SLM zegt dat intern en met externe actoren het bedrijf nagaat op welke manier het de vluchtuitvoering naar en van Nederland op basis van deze aangescherpte regels zal verrichten. Zodra dit duidelijk is, wordt de informatie met de samenleving gedeeld.

De KLM meldt dat door het aangescherpte reisbeleid van de Nederlandse overheid de dienstregeling zal worden aangepast. Als gevolg hiervan worden de KLM passagiersvluchten van en naar Suriname ingaande morgen opgeschort. Passagiers moeten met hun reisbureau contact opnemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameReisverbod Nederland treft SLM en KLM