vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Rehabilitatie wegen Uitvlugt

lees ook ...

Koersen omlaag: CBvS deelt driemaal daags koersen via websit...

De Centrale Bank van Suriname publiceert driemaal per dag wisselkoersen op haar website, zoals aangegeven op haar sociale mediakanaal. De bank benadrukt dat zij de wisselkoersen niet...

In de rehabilisatie van wegen door het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft nu de Kasabaholoweg aandacht. Minister Riad Nurmohamed van OW heeft bekendgemaakt dat er herstel- en asfalteringswerkzaamheden zullen plaatsvinden op deze belangrijke verbindingsweg. De bewindsman vroeg om medewerking van weggebruikers tijdens uitvoering van de werkzaamheden.

Mr. Jagernath Lachmonstraat, Tourtonnelaan en de Gompertstraat zijn ook opgenomen in dit programma. Het deel van de Gemenelandsweg, tussen de Lalla Rookhweg en de Zonnebloemstraat, is al aan de beurt geweest.

Vikash Moenna is onderdirecteur Droge Civieltechnische Werken. Hij gaf aan dat de asfalteringswerkzaamheden zullen plaatsvinden vanaf de politiepost Uitvlugt tot aan de Langatabikistraat, over een lengte van 320 meter en een breedte van 6 meter. In 2024 zal men de werkzaamheden voortzetten over het resterend deel van de weg.

“Het zal dit jaar niet meer lukken om de overige delen aan te pakken, maar het werk wordt voortgezet in 2024”, aldus Moenna.

Bron De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRehabilitatie wegen Uitvlugt