woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Rehabilitatie Nickerie Indoor Stadion officieel gestart door ministerie ROS

lees ook ...

Lijk vermoedelijk vermoorde bejaarde in haar woning aangetro...

De politie van het bureau Groningen heeft op zondagochtend 28 mei 2023, het lijk van de 77-jarige K.B., in verre staat van ontbinding in de keuken van haar woning aan de Smithfieldweg in het district ...

Een missie van het onderdirectoraat Sport, Accommodaties en Ruimte (ODSAR) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft onlangs een bezoek gebracht aan het Nickerie Indoor Stadion (NIS) om de verplichte lokale aanwijzing te geven voor de rehabilitatie van het stadion. Het stadion bevindt zich momenteel in een zeer slechte staat vanwege verroeste stalen dakconstructies, verrotte houten bouwonderdelen en losse dakdelen.

Belangstellende aannemers hebben ter plaatse informatie gekregen van architect Mack Nack over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Het ministerie van ROS hoopt dat de rehabilitatie bijdraagt aan de bevordering van professioneel sporten in het district.

Het project zal gefinancierd worden via INDIA-UNDPF, waarbij het ministerie ROS de projectaanvrager is en het ministerie van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) fungeert als contactpersoon.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRehabilitatie Nickerie Indoor Stadion officieel gestart door ministerie ROS