zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Rehabilitatie Nickerie Indoor Stadion officieel gestart door ministerie ROS

lees ook ...

Oproep tot stopzetten van woekerwinsten op tweedehandse band...

De Economische Controle Dienst (ECD), onder leiding van Pertap Goerdayal, heeft aangekondigd dat tweedehandse autobanden, die momenteel voor gemiddeld SRD 700 en meer verkocht worden bij bandenzaken, ...

Een missie van het onderdirectoraat Sport, Accommodaties en Ruimte (ODSAR) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft onlangs een bezoek gebracht aan het Nickerie Indoor Stadion (NIS) om de verplichte lokale aanwijzing te geven voor de rehabilitatie van het stadion. Het stadion bevindt zich momenteel in een zeer slechte staat vanwege verroeste stalen dakconstructies, verrotte houten bouwonderdelen en losse dakdelen.

Belangstellende aannemers hebben ter plaatse informatie gekregen van architect Mack Nack over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Het ministerie van ROS hoopt dat de rehabilitatie bijdraagt aan de bevordering van professioneel sporten in het district.

Het project zal gefinancierd worden via INDIA-UNDPF, waarbij het ministerie ROS de projectaanvrager is en het ministerie van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) fungeert als contactpersoon.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRehabilitatie Nickerie Indoor Stadion officieel gestart door ministerie ROS