woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Rehabilitatie Nickerie Indoor Stadion officieel gestart door ministerie ROS

lees ook ...

Naturalisatiewet niet verder behandelt in DNA

Door weinig belangstelling van de regering voor het college, moest de openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) worden verdaagd. Slechts twee ministers waren aanwezig. Volgens afspraak ...

Een missie van het onderdirectoraat Sport, Accommodaties en Ruimte (ODSAR) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft onlangs een bezoek gebracht aan het Nickerie Indoor Stadion (NIS) om de verplichte lokale aanwijzing te geven voor de rehabilitatie van het stadion. Het stadion bevindt zich momenteel in een zeer slechte staat vanwege verroeste stalen dakconstructies, verrotte houten bouwonderdelen en losse dakdelen.

Belangstellende aannemers hebben ter plaatse informatie gekregen van architect Mack Nack over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Het ministerie van ROS hoopt dat de rehabilitatie bijdraagt aan de bevordering van professioneel sporten in het district.

Het project zal gefinancierd worden via INDIA-UNDPF, waarbij het ministerie ROS de projectaanvrager is en het ministerie van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) fungeert als contactpersoon.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRehabilitatie Nickerie Indoor Stadion officieel gestart door ministerie ROS