zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
4
(2)

Registratie gratis schoolvervoer in volle gang

lees ook ...

Wangedrag Imeao-4-studenten afgekeurd door Onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) keurt het immoreel en wangedrag van Imeao-4-studenten af. Dit zou zijn gebeurd op 24 november tijdens een schoolfuif. De studenten hebben z...

De registratie voor het schoolvervoer bij de afdeling Vervoer van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) aan de Jessurunstraat is in volle gang. Leerlingen, studenten en leerkrachten uit alle districten die van dit transport gebruik willen maken kunnen zich dagelijks aanmelden tussen 08.00 en 12.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

Bij de controle is echter gebleken dat leerlingen, studenten en leerkrachten uit Paramaribo zich niet optimaal aanmelden voor de registratie. Dorothy Hoever, waarnemend onderdirecteur Technische Diensten, roept de belanghebbenden op om zich aan te melden voor registratie aangezien de opening van het nieuwe schooljaar nabij is.

Het MinOWC wil alle leerlingen, studenten en leerkrachten op een schoolvervoertraject plaatsen als zij hun benodigdheden hebben ingediend. Voor de registratie moeten de volgende benodigdheden worden ingediend: – Twee pasfoto’s – Kopie familieboekje of een uittreksel – Schoolverklaring of kopie stortingsbewijs of kopie cijferlijst –Administratiekosten SRD 20.

Personen die geregistreerd zijn krijgen een jaarkaart mee die zij moeten tonen bij het gebruikmaken van het schoolvervoer. Kinderen in het binnenland worden al jaren vervoerd met de schoolboten en ook dat wordt in het komend schooljaar voortgezet.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegistratie gratis schoolvervoer in volle gang