zaterdag 1 april 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
3
(1)

Regionale vluchtoperatie SLM wordt voortgezet

lees ook ...

Afobakaweg nabij mast 24 wordt hersteld

Het slechte wegdek van de Afobakaweg ter hoogte van mast 24 in het district Para wordt aangepakt door de Wegenautoriteit (WA). De asfalterings-werkzaamheden zijn op vrijdag 24 maart aangevangen en zul...

De regionale vluchten van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) worden voortgezet. Zoals in eerdere bekendmakingen aangegeven zal Surinam Airways er alles aan blijven doen haar commerciële verplichtingen na te komen, al dan niet met aangepaste vluchtschema’s.

De maatschappij bekijkt mogelijkheden voor het samenwerken met andere luchtvaartmaatschappijen. Er worden hierover al gesprekken gevoerd, meldt de SLM in een bericht. Passagiers van de uitgestelde vlucht PY421/422 van gisteren op de route Paramaribo-Georgetown-Miami vice versa worden vandaag, met Caribbean Airlines vervoerd naar hun bestemming.

Surinam Airways zal met betrekking tot het verdere verloop van de vluchtschema’s, tijdig informatie verstrekken. De huidige situatie biedt de maatschappij ondanks uitdagingen, nieuwe mogelijkheden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegionale vluchtoperatie SLM wordt voortgezet