zondag 19 september 2021
30 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
3
(1)

Regionale vluchtoperatie SLM wordt voortgezet

lees ook ...

ABOP staat klaar voor NOP

NOP(Nationale Ontwikkelingspartij) en ABOP hebben in juli 2019 een samenwerkingsovereenkomst getekend. NOP heeft in dat verband meegedaan aan de verkiezing van 25 mei 2020. De partij maakte deel uit v...

De regionale vluchten van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) worden voortgezet. Zoals in eerdere bekendmakingen aangegeven zal Surinam Airways er alles aan blijven doen haar commerciële verplichtingen na te komen, al dan niet met aangepaste vluchtschema’s.

De maatschappij bekijkt mogelijkheden voor het samenwerken met andere luchtvaartmaatschappijen. Er worden hierover al gesprekken gevoerd, meldt de SLM in een bericht. Passagiers van de uitgestelde vlucht PY421/422 van gisteren op de route Paramaribo-Georgetown-Miami vice versa worden vandaag, met Caribbean Airlines vervoerd naar hun bestemming.

Surinam Airways zal met betrekking tot het verdere verloop van de vluchtschema’s, tijdig informatie verstrekken. De huidige situatie biedt de maatschappij ondanks uitdagingen, nieuwe mogelijkheden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegionale vluchtoperatie SLM wordt voortgezet