vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
5
(1)

Regionale vluchten Surinam Airways konden niet worden uitgevoerd

lees ook ...

Goudondernemer Brunswijk is het niet eens met duurdere brand...

- Goudondernemer Ronny Brunswijk is het niet eens om zijn sector meer te laten betalen voor brandstof. - Er komt voor 2027 geen offshore olieproductie volgens de CEO van Staatsolie. - Discussiepunte...

Op donderdag zijn de regionale vluchten van de Surinaamse luchtvaartmaatschappij naar Aruba, Port of Spain en Curacao niet uitgevoerd. Caracas heeft de veiligheidsregels verscherpt, waardoor Aura Airlines niet kon vertrekken. De SLM heeft met het Spaanse Aura Airlines een overeenkomst voor regionale vluchtoperaties. De national carrier maakte een keus voor dit bedrijf, omdat er permanent een toestel staat in Suriname, alsook een back-up vliegtuig beschikbaar in de regio.

Zij die woensdag naar Miami moesten vliegen, zijn nu overgeboekt op een vlucht van America Airlines. De passagiers die nu in Miami zijn keren met dezelfde maatschappij terug naar Suriname. Reizigers zijn gestrand op Aruba, maar voor hen is er ondertussen een oplossing gevonden, zodat zij toch konden vliegen van Aruba naar Miami en vice versa.

Surinam Airways blijft in contact met Aruba Airlines, om zo snel mogelijk te komen tot een oplossing. De reizigers naar Aruba, Port of Spain of Curaçao worden op de hoogte gehouden door de SLM of hun reisagent.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegionale vluchten Surinam Airways konden niet worden uitgevoerd