maandag 11 december 2023
24.4 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
5
(1)

Regionale vluchten Surinam Airways konden niet worden uitgevoerd

lees ook ...

Aanpassing route uitvaart 15 mijnrampslachtoffers

De verkeersroute rond de begraafplaats van Poesa aan de Draaibatrastraat is aangepast vanwege de uitvaart en begrafenis van 15 slachtoffers die omkwamen bij de mijnramp op 20 november 2023. Vanwege...

Op donderdag zijn de regionale vluchten van de Surinaamse luchtvaartmaatschappij naar Aruba, Port of Spain en Curacao niet uitgevoerd. Caracas heeft de veiligheidsregels verscherpt, waardoor Aura Airlines niet kon vertrekken. De SLM heeft met het Spaanse Aura Airlines een overeenkomst voor regionale vluchtoperaties. De national carrier maakte een keus voor dit bedrijf, omdat er permanent een toestel staat in Suriname, alsook een back-up vliegtuig beschikbaar in de regio.

Zij die woensdag naar Miami moesten vliegen, zijn nu overgeboekt op een vlucht van America Airlines. De passagiers die nu in Miami zijn keren met dezelfde maatschappij terug naar Suriname. Reizigers zijn gestrand op Aruba, maar voor hen is er ondertussen een oplossing gevonden, zodat zij toch konden vliegen van Aruba naar Miami en vice versa.

Surinam Airways blijft in contact met Aruba Airlines, om zo snel mogelijk te komen tot een oplossing. De reizigers naar Aruba, Port of Spain of Curaçao worden op de hoogte gehouden door de SLM of hun reisagent.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegionale vluchten Surinam Airways konden niet worden uitgevoerd