zaterdag 27 november 2021
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Regional Diaspora Assessment in Suriname

lees ook ...

CBvS geeft aan dat berichten vals zijn

De Centrale Bank van Suriname (CBvS) laat het Surinaams publiek in een bekendmaking weten dat de berichtgeving via diverse sociale mediakanalen over een stilzwijgende omzetting van vreemde valuta in S...

De International Organization for Migration (IOM) Buenos Aires en het Diaspora Instituut Suriname (DIS) werken samen aan een regionaal project om data te verzamelen en zodoende het diaspora proces te helpen ontwikkelen. Dit geschiedt primair ter ondersteuning van de missie en visie van het DIS.

De Regional Diaspora Assessment wordt uitgevoerd als onderdeel van een regionale samenwerking die gelinkt is aan de South American Conference on Migration, waar Suriname lid van is. Het regionaal onderzoek verzamelt data van diaspora best practices uit Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname en Venezuela.

Het DIS roept de gemeenschap op zoveel mogelijk hun bijdrage te leveren aan het onderzoek zodat er sprake kan zijn van een correcte weergave van de Surinaamse diaspora data en hiermee veel efficiënter kan worden gewerkt aan wederzijds voordeel. De deadline van het onderzoek is gesteld op 17 oktober a.s.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegional Diaspora Assessment in Suriname