donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
0
(0)

Regional Diaspora Assessment in Suriname

lees ook ...

Kaarten ‘Zullen we maar weer’ van Roue Verveer, ...

De Surinaams- Nederlandse stand up comedian Roue Verveer brengt in november de show, 'Zullen we maar weer' in Suriname. Er worden vier shows verzorgd in het gebouw van Assuria High-rise en eentje in d...

De International Organization for Migration (IOM) Buenos Aires en het Diaspora Instituut Suriname (DIS) werken samen aan een regionaal project om data te verzamelen en zodoende het diaspora proces te helpen ontwikkelen. Dit geschiedt primair ter ondersteuning van de missie en visie van het DIS.

De Regional Diaspora Assessment wordt uitgevoerd als onderdeel van een regionale samenwerking die gelinkt is aan de South American Conference on Migration, waar Suriname lid van is. Het regionaal onderzoek verzamelt data van diaspora best practices uit Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname en Venezuela.

Het DIS roept de gemeenschap op zoveel mogelijk hun bijdrage te leveren aan het onderzoek zodat er sprake kan zijn van een correcte weergave van de Surinaamse diaspora data en hiermee veel efficiënter kan worden gewerkt aan wederzijds voordeel. De deadline van het onderzoek is gesteld op 17 oktober a.s.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegional Diaspora Assessment in Suriname