zaterdag 1 april 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Regeringsdelegatie bezoekt Boven-Suriname

lees ook ...

Inspiratiebeurs Sula voor leerkrachten, schooljeugd en ouder...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur organiseert de inspratie-beurs Sula voor leerkrachten, leerlingen en ouders. Speciaal voor de leerkrachten is de inspiratiebeurs op 29, 30 en 31 maa...

Onder leiding van vicepresident Ronnie Brunswijk heeft een regeringsdelegatie  op zondag 21 november jongstleden een oriëntatiebezoek gebracht aan het bestuursresort Boven-Suriname, in het district Sipaliwini.

Van de delegatie maakten deel uit de ministers van Transport, Communicatie en Toerisme, Binnenlandse Zaken, Regionale Ontwikkeling en Sport en van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Ook was aanwezig de voorzitter van De Nationale Assemblee,  Marinus Bee.

Tijdens dit bezoek werd duidelijk dat elektriciteit en waterleiding twee van de grootste noden zijn van de bewoners van dit gebied. De verschillende vertegenwoordigers spraken de gemeenschap toe. De bewoners mochten alle pijnpunten in hun woongebied aan de regeringsdelegatie voorleggen.

De delegatie deed ook de dependances van verschillende ministeries in dat gebied aan. Het personeel werd in de gelegenheid gesteld kanttekeningen te plaatsen die kunnen bijdragen dat het werk beter wordt verricht. Vice-President Brunswijk had een luisterend oor voor de problemen die werden aangekaart en zei dat de regering aandacht zal schenken aan het oplossen van de problemen van de bevolking aan de Boven-Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegeringsdelegatie bezoekt Boven-Suriname