maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Regering versterkt internationale relaties en herwint vertrouwen

lees ook ...

Openbaar Ministerie gaat samenwerken met Conservation Intern...

Met de ondertekening van het memorandum of Understanding zullen het Openbaar Ministerie (OM) en Conservation Internationale (CIS) samenwerken aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen van Suri...

In de afgelopen vier jaar heeft de regering, naast het aanpakken van de crisissituatie in het land, haar focus gelegd op het versterken van internationale relaties en het herwinnen van vertrouwen door nauwere banden aan te halen met landen over de hele wereld. Met trots kondigt de regering aan dat er constructieve stappen zijn gezet in het bevorderen van vrede, welvaart en samenwerking.

Door de banden te versterken met partners zoals Nederland, de Verenigde Staten, China, India, Caricom en Afrikaanse landen, toont de regering haar vastberadenheid om bruggen te bouwen en gezamenlijk mondiale uitdagingen aan te pakken. Dankzij deze toegewijde inzet zijn economische barrières doorbroken, internationale schulden herschikt en is een goede reputatie opgebouwd in de internationale gemeenschap, zegt president Chandrikapersad Santokhi.

“Door middel van diplomatie en dialoog zijn we erin geslaagd om obstakels op economisch gebied te overwinnen, waardoor nieuwe mogelijkheden zijn gecreëerd voor groei en welvaart.” Deze inspanningen hebben geleid tot een verbeterd investeringsklimaat en nieuwe economische kansen voor het land.

De regering benadrukt haar vastberadenheid om bij te dragen aan inclusieve en duurzame ontwikkeling. “We streven naar een wereld vol vrede, welvaart en harmonie,” vervolgt de woordvoerder. Samen met nationale en internationale partners blijft de regering werken aan een betere toekomst voor alle Surinamers, waarin samenwerking en solidariteit centraal staan.

Met deze positieve ontwikkelingen hoopt de regering een sterke basis te leggen voor langdurige economische stabiliteit en een verbeterde kwaliteit van leven voor haar burgers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegering versterkt internationale relaties en herwint vertrouwen