donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
4
(4)

Regering laat weer zien geen dag vooruit te kunnen denken

lees ook ...

Bestemming inboedel voormalig Hotel Babylon

Het voormalig Hotel Babylon met inboedel is overgekocht door het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken met inboedel. Deze inboedel heeft nog geen bestemming gekregen. De bewindsman zegt...

De prijs voor een busrit is op 14 maart door de overheid ingaande diezelfde datum aangepast, nadat de verhoging geind werd zonder dat de overheid deze oficieel had bekendgemaakt. 

De busprijzen zijn alsvolgt: Een stadsrit is nu SRD12.50, POZV is SRD25, PRV is SRD25, PRVZ is SRD25, MS is SRD25, PMGDH is SRD65, PMS is SRD65, Nieuw Nickerie Southdrain SRD25, Wageningen-Nickerie SRD25, Paramaribo- Coronie, SRD 150, Paramaribo- Albina, SRD 150, Atjoni, SRD170, Paramaribo- Nickerie SRD 200, Paramaribo-South drain, SRD300, Paramaribo-Moengo, SRD100.

De overheid heeft het syndroom van niet vooruit te kunnen denken weer eens laten zien met een busprijsverhoging die op dezelfde dag dat het bekend werd gemaakt, is ingegaan. De regering is schijnbaar niet bij machte om een nieuwe busprijs vaststellen die zoals het hoort, de volgende week of maand ingaat.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegering laat weer zien geen dag vooruit te kunnen denken