maandag 8 augustus 2022
32.4 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Regering in Suriname sluit recreatieoorden

lees ook ...

Presidentiële werkgroep voor onderzoek gronduitgiften Sabaku...

President Chandrikrapersad Santokhi heeft de presidentiële werkgroep Onderzoek Sabaku Village geïnstalleerd. Het onderzoek zal gebaseerd zijn op bestuursrechtelijke, procedurele en administratieve zin...

Wie had gepland om dit weekend buiten de stad te gaan logeren kan dat niet mer doen, want de regering heeft per direct besloten om alle recreatieoorden in Suriname te sluiten. Ze zijn tot en met 3 juni dicht. Op basis van de recente cijfers en daaraan gekoppelde adviezen heeft de regering besloten de Covid-19-maatregelen verder aan te passen.

Ook de controle op samenscholing bij hotels zal worden opgevoerd. Deze maatregelen hebben als doel te voorkomen dat grote groepen van mensen in beweging zijn en of onnodig in contact zijn met elkaar, daar dit een negatief effect heeft op het aantal Covid-19- besmettingen.

De regering begrijpt dat alle maatregelen verstrekkende gevolgen hebben. Echter moeten deze steeds worden afgewogen tegen het algemeen belang van de volksgezondheid.

In Suriname is gisteren de 240ste Covid-dode genoteerd. Het is de 36ste persoon die voor deze maand door Covid is overleden. Er zijn ook 162 nieuwe geïnfecteerden erbij gekomen. Het aantal mensen inn isolatie is ook toegenomen. Nu zijn er 732 zieken afgezonderd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegering in Suriname sluit recreatieoorden