zondag 17 januari 2021
30.6 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(1)

Regering houdt vanavond Covid-19-persconferentie

lees ook ...

Vierde grote olievondst voor Surinaamse kust

Er is vandaag door Total en Apache Corporation bekendgemaakt, dat zij een nieuwe belangrijke olie- en gasvondst hebben gedaan bij de Keskesi East-1-put, in blok 58 voor de kust van Suriname. Het is de...

Over ongeveer een uur belegt de regering een persconferentie in verband met de Covid-19-situatie. Er zal tijdens deze bijeenkomst een update worden gegeven van de situatie. Na de laatste persconferentie is het aantal besmettingen niet afgenomen, maar is juist een stijging waarneembaar. Voor deze maand zijn er al tien personen overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Het oppakken van lockdownovertreders door de politie lijkt een gezellig avondje eruit te zijn voor overtreders. Iedere avond worden ruim honderd overtreders overgebracht naar de Politie Academie. De boete die wordt opgelegd, blijkt geen vruchten af te werpen.

Overdag wordt er ook nauwelijks opgetreden tegen overtreders. De samenscholing is niet meer dan vijf personen en toch blijkt dit in de praktijk anders te zijn. Ook het ophebben van mond- en neusbedekking wordt doorgaans bij de samenscholing genegeerd. Suriname telt nu 132 doden en 621 actieve gevallen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- Advertentie / TGX - 167802 --

meer Suriname

Covidmaatregelen 17 tot en met 23 januari 2021

De covid-19-maatregelen d...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Suriname registreert 126ste coronadode

Amerikaanse Admiraal bezoekt Suriname

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname Regering houdt vanavond Covid-19-persconferentie