dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
5
(1)

Regering houdt vanavond Covid-19-persconferentie

lees ook ...

Jogi pleit voor sluitingstijden bedrijven

De districtscommisarissen hebben zonder enig overleg met het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport de sluitingstijden van winkels vervroegd, terwijl men nu toerisme wil stimuleren. Volksverte...

Over ongeveer een uur belegt de regering een persconferentie in verband met de Covid-19-situatie. Er zal tijdens deze bijeenkomst een update worden gegeven van de situatie. Na de laatste persconferentie is het aantal besmettingen niet afgenomen, maar is juist een stijging waarneembaar. Voor deze maand zijn er al tien personen overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Het oppakken van lockdownovertreders door de politie lijkt een gezellig avondje eruit te zijn voor overtreders. Iedere avond worden ruim honderd overtreders overgebracht naar de Politie Academie. De boete die wordt opgelegd, blijkt geen vruchten af te werpen.

Overdag wordt er ook nauwelijks opgetreden tegen overtreders. De samenscholing is niet meer dan vijf personen en toch blijkt dit in de praktijk anders te zijn. Ook het ophebben van mond- en neusbedekking wordt doorgaans bij de samenscholing genegeerd. Suriname telt nu 132 doden en 621 actieve gevallen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegering houdt vanavond Covid-19-persconferentie